Вірність - поняття, що у наш час дедалі частіше стає архаїзмом і рамки дозволеного розмиваються.

Часто люди погоджуються на відкриті стосунки або ж "по-старому" в тиху зраджують, якщо щось не влаштовує у своєму партнері. Однак, є ті кому зради - найдикіше що може бути. У цій статті ми розглянемо жіночі імена, володарок яких верне навіть від самого цього слова.

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)

Тетяна

Власниці цього імені намагаються самі собі обирати другу половинку, а потім агітують обранця на шлюб. Така жінка стане пов'язувати своє життя з людиною, який видасться їй недостойним. Якщо ж вона зустріне гідну людину, то стане для неї найкращою та відданою. Тетяна уважна, ввічлива і домовита. Вона багато часу приділятиме своїм дітям і дружину. При цьому в її будинку завжди пануватиме затишок.

Дар'я

Кохання цієї жінки ще потрібно заслужити, але якщо чоловікові вдалося це зробити, то він може бути впевненим у тому, що супутниця не зрадить його. Вона ніколи не даватиме привід для ревнощів. При цьому Дарина сама не терпить зради і не будуватиме стосунки з чоловіком, який хоч раз їй змінив. Для цієї жінки шлюб є ​​чимось священним, тому про зраду навіть не варто говорити.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Дівчина з красивим волоссям, фото loreal-paris
Дівчина з красивим волоссям, фото loreal-paris

Анфіса

Власниці цього імені дуже запальні та імпульсивні. Така жінка непостійна, причому у неї дуже багато думок, смаків, бажань і вимог. Наскільки пристрасною не була Анфіса, зраджувати своєму чоловікові вона не наважиться. Ця риса є найхарактернішою, адже вона може бути непередбачуваною у всьому, крім кохання та відданості своєму чоловікові.

Катерина

Катерина поважає себе та своїх близьких, тому вона не гратиме на "два фронти". Вона вважає зраду неповагою до себе та ганьбою на все життя. Власниці цього імені не поспішають будувати стосунки з ким завгодно, вони довго придивлятимуться до чоловіків, щоб знайти не просто перспективного, а й того, з ким їм буде цікаво. Катя прагне побудувати таку сім'ю, в якій буде всім комфортно, і тоді ніхто з її членів не замислиться про зраду.

Красива дівчина. Фото: кадр з youtube
Красива дівчина. Фото: кадр з youtube

Нагадаємо, що чоловіки злітаються, як бджоли на мед: 3 жіночих імені, які носять фатальні завойовниці сердець.

Раніше ми повідомляли про жінок із найсильнішою енергетикою: десять імен, наділених особливою силою.