Морози та ожеледиця ускладнять погодні умови в Україні: попередження синоптиків на 10 лютого

Синоптики українського гідрометеорологічного центру розповіли, якою буде погода в Україні у п'ятницю, 10 лютого. Зокрема, вони попереджають про ожеледицю на дорогах, то ж цього дня слід бути обережними, особливо водіям.

Мороз без сонця, фото: znaj.ua
Мороз без сонця, фото: znaj.ua

Володимир Зеленський майже розплакався на виступі у Європарламенті: "Лідер, якого поважає весь світ"

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 9 лютого, виступив у Європарламенті. Нарівні з тим, як тепло зустріли Зеленського в Британії, і як Олаф Шольц переплутав кафедри для виступів і зайняв місце поряд з українським прапором, не можна не згадати про зворушливий момент у Брюсселі.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Володимир Зеленський, кадр із виступу в Європарламенті
Володимир Зеленський, кадр із виступу в Європарламенті

Чим лякають російських зеків, аби змусити йти на війну

У виправних колоніях росії триває вербування найманців до "Групи Вагнера". Засуджених шантажують новими вироками, якщо вони відмовляться йти на фронт. Такі випадки були зафіксовані в колоніях Кавказьких республік, Самарської та Ростовської областей рф. Про це повідомляють російські змі.

Зеки в росколонії. Фото: скриншот з відео
Зеки в росколонії. Фото: скриншот з відео

Що буде з доларом до кінця лютого: українцям повідомили про реальну ситуацію з валютою

Останніми днями американський долар, хоча й ледь помітно, та все ж постійно знижується у ціні. За словами фахівців ця валюта має тенденцію й до подальшого здешевшання.Дилер департаменту глобальних ринків OTP Bank Антон Курінний вважає, що впливає на це відсутність серйозного попиту на готівкову валюту і деякі інші коливання на валютному ринку.

Обмін валют, фото: Знай.ua
Обмін валют, фото: Знай.ua

Коли відбудеться підвищення тарифів на комунальні послуги: експерт дав свій прогноз

В Україні діє мораторій на підвищення плати за комунальні послуги під час війни, проте тарифи можуть підняти після завершення опалювального сезону, про це говорять не перший день. Після того, як голова Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг Костянтин Ущаповський заявив про те, що сфера комунальних послуг потребує підвищення комунальних тарифів, в українців виникло питання коли це відбудеться.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube