Відомий екстрасенс розповів, коли захисники України виженуть окупантів

Окупанти, glavcom
Окупанти, glavcom

Відомий український екстрасенс Валерій Шатілович розповів, коли може здійснитись головне бажання кожного українця. Є позитивні сигнали на 2023 рік. За його словами, для України 2023 однозначно переможний, і наші бійці зможуть вигнати російську армію з окупованих територій. Екстрасенс упевнений, що українці не побачать перемогу, а відчують її. "Це має статися, коли будуть розквітати дерева і кущі. На початок літа все йде" - сказав Шатілович, натякнувши, що основні події будуть навесні.

Автогаз продовжує дешевшати: що відбувається з цінами на українських АЗС

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Для наших дорогих читачів, які мають відношення до керування автомобілем, де є ГБО, є дуже важливі новини. Справа в тому, що українські мережі автозаправних станцій відновили ціни на газ. Є тенденція до зниження вартості товару. Про це стало відомо завдяки інформації від моніторингової групи "А-95". Згідно з відкритими даними, найдорожче, станом на 11 лютого, автогаз продається - 26,44 грн/л - автогаз коштує на АЗС мережі U.GO, в якій ціна на автогаз зменшилася за добу на 7 коп./л, найдешевше - 22,45 грн/л – у мережі "Авантаж 7".

Солодкого життя не побачимо: цукрова криза охопила весь світ, що буде з цінами в Україні

Ціни на цукор, сіль та борошно, скріншот з відео
Ціни на цукор, сіль та борошно, скріншот з відео

Прийшли "солодкі" новини із гірким присмаком. Справа в тому, що у світі триває цукрова криза, зумовлена ​​дефіцитом. За оцінками експертів, цього року цукровий дефіцит вийде на пік. Людство відчує нестачу солодкого продукту, і тоді цінники на цукор суттєво зростуть. Майже три роки поспіль світовий ринок був переповнений цукром. Великий обсяг пропозиції призвів до здешевлення цього продукту, і вже до сезону 2023/2024 років аграрії переглянули свої плани на сівбу цукристих культур.

"Ненажери, ви там кукухою поїхали?": абоненти Lifecell без інтернету та зв'язку втрачають сотні гривень

Смартфон. Фото: скриншот з відео
Смартфон. Фото: скриншот з відео

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів Lifecell, який у народі називають просто "Лайф", після скандальних підвищення цін на свої тарифи продовжує псувати нерви абонентам. Цього разу один із абонентів заявив, що сервіс оператора Lifecell - це справжній "кошмар та треш". Українець запитує, чи вони там "кукухою поїхали?". Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента оператора Lifecell.

Вічно молода Ольга Сумська здивувала тим, як вона виглядала у 14 років: "Ми ганяли на простих"

Ольга Сумська, фото: Знай.ua
Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Легендарна українська актриса Ольга Сумська поділилася архівними знімками зі свого дитинства, яке пройшло у Запоріжжі. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона досить часто ділиться своїми новими фото, відео та цікавими новинами з особистого та професійного життя. Якось вона розповіла про те, як батько влаштовував ковзанку поблизу їхнього будинку.