Віталія Іващенко розповіла історію свого чоловіка Слави, який втратив ногу під Бахмутом ще влітку минулого року, проте досі не має статусу.

У своєму Instagram Віталія розповіла коротко про історію свого чоловіка, захисника України, якого, здається, кинули напризволяще та досі не оформили інвалідність.

Колишній воїн ЗСУ. Фото: Instagram
Колишній воїн ЗСУ. Фото: Instagram

Я Віталія, а це мій чоловік Слава. Він військовий… точніше був ним, поки в нього було дві ноги….. Його звільнили з лав ЗСУ, як тільки загоїлись шви після ампутації.. Тепер він просто людина… просто батько нашої дитини… людина без статусу в суспільстві… — пише жінка.

Вона розповіла, що чоловік відправився на фронт 24 лютого, а влітку під Бахмутом його поранили, та ногу прийшлося ампутувати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Колишній воїн ЗСУ. Фото: Instagram
Колишній воїн ЗСУ. Фото: Instagram

Він втратив ногу у бою під Бахмутом, але він не «інвалід» Він ніби і мав би бути ветераном війни, але довести це навіть маючи всі документи на руках майже неможливо! Він був потрібен Державі поки був цілим… А тепер він потрібен лише мені і нашій чотирирічній донечці… — зазначає Віталія.

Жінка розповіла, що півроку не можуть довести "його величності МСЕКу", що у Слави немає ноги! Щоб той "славнозвісний МСЕК" встановив інвалідність військовому. Віталіна Іващенко зазначила, що це не виключення, і багато хто з військових, які боронять Україну знаходяться у подібному положенні. Вона зазначила, що у медустановах досі панує коупція.

Може настав час прибрати корупцію з медичних установ і пояснити особам з комісії, що брати 6 тисяч долларів хабаря із захисника України за першу групу інвалідності - це трошки задохрєна?

Нагадаємо, ми писали, що герой України Karaya готовий вивчитися на західних винищувачах за 3 місяці: окупантам краще тікати.

Як повідомляв "Знай.ua" Дмитро Снєгирьов про знищення БМПТ "Термінатор" противника: інформацію надали місцеві сили спротиву.

Також "Знай.ua" інформував, чим лякають російських зеків, аби змусити йти на війну.