Проглядів — прощайся із субсидією: українцям назвали головну причину, через яку можуть позбавити допомоги

Багато українців опинилися у скрутному фінансовому стані через війну і для них субсидія стала справжнім рятівним колом, аби хоч якось виживати. Втім, допомоги можна легко позбутися, варто лише переглянути та допустити заборгованість за комунальні послуги.

Пенсіонери, фото: Знай.ua
Пенсіонери, фото: Знай.ua

Сховали машину або злого родича? Хто більше не зможе отримати субсидію

На превеликий жаль, усіх, хто сидів і думав, що його доходи ніхто не побачить, оформити державну допомогу на оплату ЖКП, у період неопалюваного сезону, зможуть далеко не всі. Буквально два місяці тому, ще 1 грудня 2022 року, в Україні змінили правила оформлення субсидій. Наразі українці, які претендують на допомогу, пройдуть ретельну перевірку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Салати та борщ почекають до весни: що найбільше подорожчало з овочів та фруктів в Україні

Ринок овочів та фруктів у хисткому положенні через декілька визначальних факторів. У лютому поточного року аналітики зафіксували чергові зміни, які однозначно не потішать покупців. Українцям розповіли, як змінилися ціни на популярні позиції плодоовочевого ринку. Аналітики проекту "EastFruit" у моніторингу відзначили подорожчання сорту яблук Ренет Симиренко до $0,33/кг.

Овочі та фрукти, ринок: фото ttelegraf
Овочі та фрукти, ринок: фото ttelegraf

Чи чекати закоханим приємної погоди у День святого Валентина: прогноз на 14 лютого

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у вівторок, 14 лютого. Передусім вона повідомляє про холодний атмосферний фронт над Україною. Згідно з прогнозом, опублікованим на фейсбук-сторінці синоптикині, цей фронт 14 лютого перетинатиме нашу територію разом із мокрим снігом та дощем.

День Святого Валентина. Фото: скріншот youtube
День Святого Валентина. Фото: скріншот youtube

Хто з українців може розраховувати на безкоштовну заміну газових лічильників: як прискорити процедуру

Постачальник газу повинен проводити повірки газових лічильників своєчасно, а також за першою заявкою від власника приладу, а в деяких випадках українцям можуть безкоштовно їх поміняти – кому належить така послуга. Йдеться про тих українців, житло яких пошкодилося внаслідок бойових дій під час війни з росією, а разом із ним і газові лічильники. Їм належать нові прилади замість старих. Про це повідомили у Регіональній газовій компанії (РГК).

Покази лічильників, фото city-izyum
Покази лічильників, фото city-izyum