Рік тільки почався, але вже набрид своїми "сюрпризами" у вигляді землетрусів, вивержень вулканів. Тепер у мережі ще говорять і про появу НЛО. Так, у небі над Китаєм помітили дивне світіння і навіть встигли сфотографувати його на відео. Подробиці повідомляються у китайському виданні "Хуаньцю Шібао".

У місті Цицикар китайської північно-східної провінції Хейлунцзян, що межує з росією, помітили дивні об'єкти, які пролетіли у вечірньому небі, лякаючи жителів дивним свіченням. Очевидці описують побачене, як "зв'язку" об'єктів, що летять, які не схожі ні на що відоме.

НЛО у небі над Китаєм. Фото: китайські ЗМІ
НЛО у небі над Китаєм. Фото: китайські ЗМІ

НЛО у небі над Китаєм. Фото: китайські ЗМІ
НЛО у небі над Китаєм. Фото: китайські ЗМІ

Уточнюється, що об'єкти, що летять спереду, спалахували один за одним, а ті, що були наприкінці зв'язки, також по черзі гасли. Свідкам удалося зняти це на камеру.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Водночас у Метеобюро китайського міста заявили, що подробиць інциденту не знають і не можуть пояснити, що саме люди побачили в небі. Також влада заявила, що в цьому районі не проводилися навчання та жодні тренування, а також закликали не турбуватися через побачене.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мисливці за НЛО попередили про висадку інопланетян, їм набридло ховатися: "Це волаюча демонстрація".

Також наш портал інформував, що перелякана мама помітила інопланетне щось у себе біля будинку: зима "підсвітила" НЛО.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чоловік заявив, що прийшов з далекого майбутнього, щоб попередити про "глобальну зачистку": це станеться в 2023 році.