Українка розповіла, як знімаючи гроші із банкомата ПриватБанку, пристрій видав їй не всю суму. У результаті вона втратила 4000 гривень. Деталі жінка описала у своїй скарзі, яку опублікувала на порталі Мінфін.

Українка розповіла, що знімаючи з банкомата ПриватБанку 6000 гривень, вона отримала лише 2000 гривень. Вона звернулася до банку і залишила заявку на повернення, сподіваючись, що кошти повернуть. Проте у фінустанові заявили, що після інкасації не було виявлено коштів. Жінка подала заявку повторно, але у поверненні знову відмовили.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"29 числа знімала готівку в банкоматі, ввела суму 6000 грн., але банкомат видав лише 2000 грн.(10 купюр по 200 грн), після того перезвонила на гар. лінію приват банку і подала заявку на повернення суми у розмірі 4000 грн., після перевірки інкасації не виявлено готівки по касі по словам оператора, я знову подала повторну заявку, але приват банк мені знову відмовив ", - поскаржилася українка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

У ПриватБанку відреагували на скаргу і без будь-якої конкретики заявили, що займаються питанням.

Раніше портал Знай повідомляв, що українка поповнила ряди боржників ПриватБанку після дивного списання з картки: "Як мені довести".

Також наш портал інформував, чи інвестувати в українські банки: відсоткові ставки у гривні зросли, скільки можна заробити на депозитах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зарахувалися на карту і одразу "випарувалися": клієнтка ПриватБанку залишилася без грошей після дивного збою.