"Київстар" пробив дно, вирішивши залізти в ліжко Дорофєєвої: "Краще займіться тарифами"

Українці масово страждають через безробіття та високі ціни, а нещодавно ще й послуги мобільного зв'язку суттєво подорожчали. На цьому тлі у бік операторів полетіли прокляття, і здавалося б, куди ще гірше, але "Київстар" зумів приголомшити своїх клієнтів.

До Дня святого Валентина оператор випустив таку собі "рекламу" одного з популярних тарифів, і при цьому торкнувся особистого життя співачки Наді Дорофєєвої, яка розлучилася з Дантесом і зараз активно будує стосунки з Кацуріним.

Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

В Україні проведуть масштабну перевірку пенсіонерів: хто може втратити виплати

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В Україні проведуть масштабну перевірку громадян, які отримують пенсії щодо законності виплат. Міністерство фінансів уже розробило відповідний проект "Про затвердження Методики верифікації пенсійних виплат та щомісячного довічного грошового утримання", який оприлюднили на сайті Федерації профспілок України.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Вікторія Варлей розкрила правду про бізнес "Холостяка" Топольського: "Навіть не мільйонер"

Нещодавно колишня Цимбалюка, учасниця "Холостяк-12" Вікторія Варлей вже давала велике інтерв'ю, але цього виявилося замало, тому з дівчиною вирішила поговорити Аліна Доротюк.

Іноді це справді правда, але, за словами дівчат, останній "Холостяк" Алекс Топольський не з таких. Ось і Вікторія Варлей заявила, що жодного успішного бізнесу та житла у Майамі у нього немає. Бо знайти, де жити у цьому місті – дуже складно, дорого.

Алекс Топольський, скріншот: Youtube
Алекс Топольський, скріншот: Youtube

Яким буде курс долара ближче до весни 2023 року: експерт дав прогноз українцям

Зростання інфляції в 2022 році виявилося не таким стрімким, як це прогнозували експерти і НБУ, але поточний рік готує нам багато сюрпризів. Січень та лютий уже розпочався з подорожчання продуктів та багатьох послуг, тепер українцям дали прогноз про курс долара.

Прогнозом поділився голова Українського аналітичного центру, економіст Олександр Охріменко, повідомляє видання "Телеграф". Він зазначив, що у лютому курс вже показав стабільність, хоча всі передумови для його зростання були на тлі чуток про новий напад окупантів.

Обмін валют, фото: Знай.ua
Обмін валют, фото: Знай.ua

Максим Галкін показав, як діти не дають занудьгувати Аллі Пугачовій, поки він у роз'їздах: "З вас 100 доларів"

Відомий російський шоумен Максим Галкін показав, як діти Гаррі та Ліза розважають Аллу Пугачову, поки він на гастролях. Зворушливим роликом, який йому надіслала дружина, він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі встаграм.

Артист активно гастролює, тому дружина та діти часто залишаються одні, але нудьгувати їм не доводиться. Так, шоумен показав, як Гаррі та Ліза розважаються і не дають занудьгувати зірковій мамі.

Максим Галкін, скріншот: Youtube
Максим Галкін, скріншот: Youtube