В Україні підвищують зарплати військовим, щоб забезпечити стале підвищення добробуту сімей захисників.

З лютого, зарплата прикордонників стала не меншою ніж 20100 грн, зрісши на 30-55 відсотків. Про це розповіла пресслужба Держприкордонслужби України.

Станом на 17 лютого 2023 року майже весь особовий склад прикордонного відомства вже отримав підвищене грошове забезпечення", - зазначає пресслужба Держприкордонслужби.

Гроші, фото Уніан
Гроші, фото Уніан

Повідомляють, що з 1 лютого прикордонники почали отримувати підвищені зарплати. Вони вищі за попередні на 30-55%. А мінімальний рівень грошового забезпечення прикордонників тепер становить 20 100 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В Україні підвищують зарплати військовим, уточнюють, що йдеться саме про зарплати, а не про додаткові винагороди, виплата яких так само змінилася з лютого поточного року, тепер 100 тисяч можуть отримувати лише ті військові, що знаходяться на передовій, для сімей військовополонених і зниклих безвісти.

Скрін, відео YouTube ДПСУ
Скрін, відео YouTube ДПСУ

Примітно, що зарплати підвищились після гучних скандалів, одним з резонансних став випадок відпочинку працівниці ДПСУ у Парижі та її зухвалі випади на критику у соціальних мережах. після скандалу, речницю ДСПУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби через відпочинок за кордоном.

Нагадаємо, ми писали, що колишню речницю ДСПУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби через відпочинок за кордоном, яким вона похизувалася в соцмережах.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні хочуть продовжити пільгове розмитнення авто.

Також "Знай.ua" інформував, авторитетний таролог розповів, на що чекати українцям 24 лютого.