У ПФУ розповіли, які види пенсій можуть отримувати українці: умови нарахування коштів

У Пенсійному фонді України продовжують розповідати про види пенсій, які виплачуються українцям, а також про умови їх нарахування. У новому дописі на офіційній фейсбук-сторінці "Пенсійного фонду" пояснюю, що один з видів пенсій призначається непрацездатним членам сім'ї померлого годувальника, які були на його утриманні.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

В Україні продовжить дорожчати молочна продукція: на скільки можуть зрости ціни

В Україні зростають ціни на більшість молочних продуктів, і ця тенденція спостерігатиметься ще досить тривалий час. На скільки ще можуть змінитись ціни, розповів член аграрного комітету Верховної Ради Дмитро Соломчук в ефірі телеканалу "Рада".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Молочні продукти. Фото: скрін youtube
Молочні продукти. Фото: скрін youtube

Отримуватимуть 20 100 грн: кому з українців піднімуть щомісячні грошові виплати

Українцям повідомили про нововведення, які буде впроваджено після врегулювання урядом щомісячних грошових виплат. Як йдеться у новому дописі на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра", 20 січня уряд ухвалив постанову № 79, що регулює щомісячні грошові виплати для осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.

Соцвиплати. Фото: скрін youtube
Соцвиплати. Фото: скрін youtube

Обдеруть до нитки: за несплату боргів можуть конфіскувати навіть брудний посуд українців

Українці несуть відповідальність за несплату боргів за комунальні послуги, незважаючи на воєнний стан у країні. Судова система за порушення дозволяє конфіскувати майно, навіть брудний посуд, як показала практика. Комунальні підприємства регулярно подають позови проти боржників і виграють їх, а про те, які покарання передбачаються в таких випадках, має знати кожен.

Тарифи за комуналку, гроші: фото tsn
Тарифи за комуналку, гроші: фото tsn

"Ощадбанк" влаштував пенсіонерам та ВПО неприємний "сюрприз": виїхати за кордон не вийде

Ощадбанк приготував неприємну новину для пенсіонерів, бо довелося припинити випуск ЕПП - електронних пенсійних посвідчень. Повідомляється, що це створює відчутні проблеми, переважно, для ВПО, які отримували виплати в електронній формі, бо після 24 лютого традиційне паперове посвідчення оформити неможливо.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Цілий рік доведеться ходити пішки: за яке популярне порушення водія можуть позбавити прав

В Україні активно борються з порушниками правил дорожнього руху і щороку вигадують нові і нові покарання. Тому важливо постійно бути в курсі змін, адже за начебто незначне порушення можна попрощатися з правами. Про це пише інформаційний портал Ampercar.

Автомобілі. Фото: скрін youtube
Автомобілі. Фото: скрін youtube