Стало відомо, що українці з малозабезпечених сімей, які не працюють, зможуть отримати безвідсотковий кредит на розвиток власної справи.

Детальніше про це розповіли у Міністерстві соціальної політики. Як повідомляють там, відповідну програму "Рука допомоги" поновили. На неї виділили 9,6 млн грн.

Кредит можуть отримати працездатні особи, які не працюють, з малозабезпечених сімей. Загалом можна отримати до 100,5 тис. грн. терміном на три роки. Придбати на ці кошти можна обладнання та матеріали, необхідні для розвитку власної справи.

Кредит, скріншот: YouTube
Кредит, скріншот: YouTube

Водночас повернути кредит можна одним з двох способів:

  • протягом 30 календарних днів після закінчення трирічного строку з дати його отримання;
  • достроково частинами, згідно із погодженим центром зайнятості графіком.

"Важливо! Сума коштів, які повертає людина, зменшується на суму сплачених податків, зборів і ЄСВ.", - пояснюють у новому дописі на фейсбук сторінці "Пенсійного кур'єра". Пенсійний курєр

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати