Загинув один із захисників "Азовсталі", чиї знімки після полону сколихнули мережу: його було не впізнати

Стало відомо, що пішов із життя один із захисників Маріуполя, командир 1-го батальйону полку "Азов" Олег Мудрак, який пережив теракт у Оленівці. Чиї фотографії сколихнули мережу через те, наскільки він змінився, будучи в полоні в окупантів. Олег пробув у полоні у росіян протягом багатьох місяців перед тим, як нашій владі вдалося його обміняти.

Олег Мудрак, фото: Instagram
Олег Мудрак, фото: Instagram

Дзеркальна дата 23.02.2023: як використати унікальний шанс на успіх і що не можна робити у цей день

До нас прийшла дзеркальна дата – 23.02.2023. Давайте дізнаємося, яким буде цей день і як він може відобразитися у майбутньому. Існує думка, що дзеркальні дати надають порцію енергії, яка значно збільшує можливості людини.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дзеркальна дата, скріншот: YouTube
Дзеркальна дата, скріншот: YouTube

На пенсію можна і не вийти: коли Пенсійний фонд може не зарахувати роки стажу

В Україні щорічно до 2028 року посилюються вимоги до страхового стажу, необхідного для входу на заслужений відпочинок. У деяких випадках українці можуть не вийти на пенсію, адже ПФУ може зарахувати роки стажу. Про це пише "На пенсії".

Пенсіонер, фото: Знай.ua
Пенсіонер, фото: Знай.ua

Як отримати субсидію у 2023 році: українцям відповіли на головне питання щодо допомоги на оплату комуналки

Для наших дорогих читачів, які з відповідальністю ставляться до своїх платежів та квитанцій по ЖКП, ми маємо дуже важливі новини. Практика показує, що багато українців не звертаються за отриманням субсидії, бо не знають, що вона їм належить.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Ціни на автогаз продовжують впевнено падати: які АЗС продають паливо найдешевше

Українські АЗС продовжують знижувати ціни на скраплений газ. Усього за період із 20 по 21 лютого середній цінник опустився на 21 копійку — до 24,36 гривні за літр. Де паливо коштує найдешевше, а де дорожче, показують дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube