Принц Гаррі сказав, що не писатиме продовження свого відвертого блокбастера "Запасний", але ходять чутки, що він може написати бонусний розділ, який буде включений у видання книги у м'якій обкладинці.

Інсайдер сказав: "Принц Гаррі вже планує додати принаймні одну нову главу… у версію в м'якій обкладинці… яка вийде пізніше цього року або на початку наступного, коли продаж у твердій обкладинці закінчиться".

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму
Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

Джерело додало, що читачі хочуть дізнатися про почуття Гаррі та його дружини, Меган Маркл з приводу королівської реакції, яку вони випробували після виходу в ефір їхнього документа Netflix та публікації "Spare".

Рендом Хаус випустив версію книги у твердій палітурці 10 січня, і сам Гаррі озвучує аудіоверсію. Однак подробиці про випуск книги в м'якій обкладинці поки що не повідомляються.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Видавець не відповів на запит про коментарі, а представник Гаррі роздратовано заперечував, що він включатиме якісь нові розділи в майбутнє видання, повідомивши нам електронною поштою, коли ми попросили коментар: "Це неправда" .

Принц Гаррі, скріншот: Youtube
Принц Гаррі, скріншот: Youtube

З іншого боку, у каліфорнійського герцога Сассекського виразно залишилося більш ніж достатньо матеріалу, щоб додати його до публікації. Він сказав, що його початковий малюнок книги складався з колосальних 800 сторінок, але скорочено приблизно до 400 сторінок.

Книга побила рекорди продажів як найшвидше продається науково-популярна книга всіх часів. Гаррі також дав зрозуміти, що не публікуватиме продовження з поваги до свого брата, принца Вільяма, та батька короля Чарльза III.

Король Чарльз III, королева-консорт Камілла, Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео
Король Чарльз III, королева-консорт Камілла, Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Нагадаємо, що по принцу Вільяму завдали потужного удару, замішані Меган Маркл і Гаррі: "Не дивиться "Південний парк"".

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі був готовий оголосити війну в палаці через весілля з Меганом Марклом: "Я не хотів би бачити жодного".