Землетрус у Києві: сейсмолог назвав можливий варіант розвитку подій

У столиці України може статись землетрус магнітудою до 7 балів. Це сильні поштовхи, які можуть спричинити руйнування.

Про це розповів директор Інституту геофізики НАН Олександр Кендзера у ефірі телеканалу "Київ".

Інформація про те, де можуть бути землетруси сильнішими за 3,3 бали, показано на картах сейсмічного районування України. На цих картах виділено зони, в яких за останні сто років можуть статися землетруси певної інтенсивності.

Землетрус, фото з відкритих джерел
Землетрус, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Настя Каменських показала, як виглядає без макіяжу із зайвою вагою: "Як багато хто..."

Настя Каменських продовжує спілкуватися з аудиторією за допомогою соціальних мереж, зокрема через Instagram.

У цій соціальній мережі, на річницю повномасштабної війни, виконавиця написала, що українці завжди повинні пам'ятати про велику силу, у кожному з нас. Світло завжди здатне розчинити будь-яку темряву.

"Світло всередині кожного з нас. Головне, не дати йому згаснути в такий скрутний час, завжди випромінювати добро і тримати своє світло в душі", - пише один із користувачів у коментарях.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Чи можна лікувати ГРВІ у дитини у лазні чи сауні: доктор Комаровський застеріг батьків

Євген Комаровський вміє розповідати та давати поради українцям з виховання та лікування дітей, адже має великий досвід не лише як теоретик, а й як практик.

Комаровський має і Youtube-канал і сторінки в соцмережах, де він із задоволенням розповідає те, що знає всім охочим. Цього разу на Instagram-сторінці Комаровський розповів про те, чи можна водити дітей у лазню, з якого віку, і доцільно лікувати в лазні ГРВІ.

Тато та дитина, українці. Фото: Знай.ua
Тато та дитина, українці. Фото: Знай.ua

Маша Полякова розповіла, яка насправді її мати: "Коли ми вдома граємо в карти..."

До початку повномасштабної війни мало стартувати шоу "Ігри талантів". У розважальному проекті пересічні українці намагалися б поборотися за головний приз – 150 тисяч гривень на здійснення мрії.

А допомагали їм у цьому найпопулярніші зірки країни. Учасниками одного з випусків шоу мали стати мегапопулярна співачка Оля Полякова та її дочка Маша.

"Це дуже непроста гра, в ході якої треба неабияк розкидати мізками. Тим більше, коли граєш проти рідної дочки! Спочатку, мені здавалося, що треба їй допомагати, але коли я увійшла в азарт, зрозуміла, що не хочу віддавати свою перемогу комусь іншому. Навіть рідній доньці! Не дам їй гроші, навіть на університет", - жартома помітила тоді Оля Полякова.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Відомий астролог розповів, після чого Україна зможе оформити перемогу: "Путін зречеться влади"

Ми часто звертаємо увагу на прогнози відомих астрологів та навіть тарологів. Справа в тому, що нещодавно енергетичний практик Влад Росс передбачив "падіння" Кримського мосту.

Так і сталося. Проте цього разу з'явився прогноз від астролога Олексія Кириченка, він побачив, що доки існують квазіреспубліки "ЛДНР", то в Україні війна не закінчиться.

Про це стало відомо завдяки новому відео Олексія Кириченка на його YouTube-каналі.

Виплати українцям, скріншот з відео
Виплати українцям, скріншот з відео