Віктор Мандзяк, фітнес-тренер, який допомагає худнути українцям, написав рекомендації для тих, хто поститься.

На своїй сторінці в Instagram тренер розповів, що у пісній їжі дуже багато вуглеводів, але мало білка, що може спричинити повернення зайвих кілограмів.

Пораді Віктора Мандзяка. Фото: Instagram
Пораді Віктора Мандзяка. Фото: Instagram

Він нагадав, що у тваринній їжі не вистачає вітаміну В12, яка є лише у тваринній їжі. А також про те, що деякі мікроелементи також погано засвоюються з рослинної їжі.

Я міг би хвилюватися за залізодефіцитну анемію, адже залізо з рослин ху#оватенько засвоюється, але мій підпищик буде налягати на бобові, горіхи, гречку зелень курагу, - пише Мандзяк.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також фітнес-тренер зауважив, що слід "знати міру у вживанні шоколадних батончиків та здобних булочках з маком".

Загалом рекомендації в піст можна звести до двох пунктів 1. Харчуйся різноманітно. 2. Необроблена їжа, та що в магазинах у неблискучій обгортці — оновна, ультраперероблена — чуть-чуть. підсумував Мандзяк.

Пораді Віктора Мандзяка. Фото: Instagram
Пораді Віктора Мандзяка. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що подружжя скинуло 56 кг на двох і стало парою року в TikTok - "Дивимося один на одного і стрибаємо".

Як повідомляв "Знай.ua", як зробити ніжки худими і підтягнутими: прості і ефективні рекомендації.

Також "Знай.ua" інформував, що відомий дієтолог розробила план екстреного схуднення після Нового року.