У соціальних мережах множаться кадри підлітковим рухом так званих "ЧВК Редан" та "офніков". У багатьох українських містах поліцейським доводиться утихомирювати великі групи з агресивних підлітків, які вирішили влаштувати "кланові війні".

Про це написав у мережі Facebook начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

"Підлітки з "ЧВК Редан" продовжують влаштовувати свої сходки. За них уже щільно взялися правоохоронці. У великих містах відбуваються масові затримання, з батьками проводять профілактичні бесіди. Батьки, стежте за своїми дітьми, це сором", - пише Сергій Болвінов.

Для розуміння, трохи розповімо нашим читачам, що вже кілька тижнів поспіль в українських містах активно поширюється новий флешмоб із росії, участь у якому беруть виключно підлітки та молодь.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

У соцмережах активно поширюється інформація про те, що це — заснований у Росії рух "ЧВК Редан", членів якого масово затримують на території країни-агресора. В Україні ж масові заворушення були зафіксовані в Києві, Харкові, Львові, Івано-Франківську, Дніпрі , Одесі, Житомирі та Полтаві.

Нагадаємо, копи кинули затриманого в задню частину фургона без ременів безпеки: зламав шию і залишився паралізованим.

Раніше повідомлялося, рознесли особняк за 8 "лямів" доларів: сотні підлітків влаштували епічний "махач" на вечірці а-ля "Бійцівський клуб".

Також, в українському дитячому садочку побили дитину та звинуватили у всьому матір, випадок не з перших: "Керівництво надіслало нах*й".