Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена артиста Віталія Козловського Раміна Есхакзай, окрім всього, ще активно веде Instagram, де за нею стежить понад 390 тисяч людей.

Раміна Есхакзай написала допис та розмістила відео, на якому показані тренування з дронами. Дівчина зазначила, що завдяки донатам, можна придбати дрон для ЗСУ.

Раміна Есхакзай. Фото: Instagram
Раміна Есхакзай. Фото: Instagram

Ось на такі дрони ви донатите. На відео тренування. Також хочу подякувати за донат в 100.000 грн Світлані Лободі. Це максимально неочікувано так показово. Перший донат від публічної людини, про який мені стало відомо. Не словом, а ділом працюємо по ворогу. Ви вже задонатили майже 300.000 грн. - написала Раміна.

Допис Раміни. Фото: скриншот Instagram
Допис Раміни. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У коментарях підтримали Раміну:

"Дуже пишаюсь вами і військовими, про Лободу неочікувано!", "Раміна, ви розумничка, красуня з Днем народження Вас… найкраща, дивлюся, не пропускаю не одне інтерв'ю з вами", "Яка модель дрону на відео?", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Раміна Есхакзай та Олег Машуковський "обсмоктали" його орієнтацію: "Мерзенні коментарі".

Як повідомляв "Знай.ua" ведуча Раміна Есхакзай зізналася, що їй подобається, коли обсмоктують: "У стані тріумфу".

Також "Знай.ua" інформував, Світлана Лобода викликала обурення українців: "Вперто намагається присмоктатись до всього російського" однак команда запевняє, що це фейк.