Світлана Лобода викликала обурення українців, розмістивши російські теги під своєю новою "українською" піснею.

У соціальній мережі Twitter, українці розкритикували Світлану Лободу за те, що вона використала до свого нового українського творіння російські теги, музикантів, акторів тощо...

Світлана Лобода. Фото: Instagram
Світлана Лобода. Фото: Instagram

Лобода вперто намагається присмоктатись до всього російського - написав користувач Богдан Ко

Коментарі. Фото: Twitter
Коментарі. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У мережі накинулись на співачку, та заявили, що це вигладяє з її боку серзенно.

"Так вона ж казала, що "це все гроші і нічого лішнєго", я навіть не очікую від неї людяності", "Лобода то ментальна русня, і да першої можливості після перемоги, вони буде намагатися розмивати кордони між нами та болотами!", "ну і пішла вона на..", "Х**йда московська!…", - прокоментували допис користувачі з України.

Коментарі. Фото: Twitter
Коментарі. Фото: Twitter

Щоправда, через деякий час теги під дописом зникли. "Я тегів там під відео зараз взагалі не бачу до речі".

ОНОВЛЕНО

До редакції порталу Знай звернулися представники команди Світлани Лободи, які запевнили, що насправді інформація розповсюджена у мережі не відповідає дійсності. За словами представників команди, під кліпами та піснями Світлани не використовуються подібні теги, а у мережі використали програму для редагування зображень Фотошоп.

Нагадаємо, ми писали, що Світлана Лобода в коротких шортиках зізналася, що знайшла собі нового чоловіка: "Кохання виросло в ціні".

Як повідомляв "Знай.ua", що босонога Світлана Лобода розучилася посміхатися, але показала, як уміє на ліжку: "Дуже добре виходить".

Також "Знай.ua" інформував, Світлана Лобода вперше змогла зробити це за довгі місяці: "Якщо ти закоханий...".