Магнітні бурі у березні 2023: у які дні й кому чекати серйозного удару по організму

Українцям повідомили, коли очікувати на магнітні бурі у березні 2023 року. Причиною підвищеної геомагнітної активності стане активність на Сонці. Відповідний прогноз опублікував Центр передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США.

Магнітні бурі, скріншот з відео
Магнітні бурі, скріншот з відео

Коли закінчиться опалювальний сезон в Україні та що буде з цінами: у "Нафтогазі" відповіли

Цього року в Україні опалювальний сезон неймовірно складний, але оскільки у березні та квітні за прогнозом синоптиків температура повітря ще буде низька, багатьох цікавить, коли ж він закінчиться, і чи зміняться ціни.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

Від 1700 до 3655 гривень: українців попередили про "весняні" штрафи, за що покарають

Українців попередили про досить серйозні штрафи, які чекають на порушників цієї весни. Хто за що може отримати штраф, повідомляє telegram-канал Київської міської адміністрації. Влада закликає українців не купувати першоцвіти і нагадує, що торгівля цими рідкісними квітами заборонена і карається штрафами.

Штрафи. Фото: Youtube
Штрафи. Фото: Youtube

Мороз позмагається з теплом за перші весняні дні: синоптики дали прогноз погоди на 2 березня

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у четвер, 2 березня. Вона відзначає, що сьогодні стало цілком зрозуміло, що "весна буде і що вона прийшла". Згідно з прогнозом, опублікованим на фейсбук-сторінці Наталки Діденко, 2-го березня в Україні опадів не очікується, хмарно, або мінлива хмарність із сонечком.

Весна. Фото: скріншот youtube
Весна. Фото: скріншот youtube

Буженина, сало та ковбаски: супермаркети перерахували ціни на популярні м'ясні смаколики, тепер і цілої зарплати не вистачить

Українцям тепер не вистачить і цілої зарплати, щоби дозволити собі деякі м'ясні продукти, такі як буженина, сало та ковбаски. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. З початку війни в українських супермаркетах значно піднялися ціни на продукти, особливо стрімко дорожчає м'ясна продукція.

Ціни на ковбасу, скріншот з відео
Ціни на ковбасу, скріншот з відео