Олена Зеленська – це одна з найважливіших жінок в Україні за останні роки... тим більше зараз, будучи Першою Леді.

Це звання не тільки вимагає від неї людяності, альтруїзму та комунікабельності, а й міцних нервів. Колись Олена не могла уявити, що її життя буде таким, адже на початку історії її кохання з Володимиром ніяк не натякало на їхню подальшу долю.

Олена Зеленська, фото: ОПУ
Олена Зеленська, фото: ОПУ

Коли Олена перейшла до гімназії, де навчався гуморист Володимир Зеленський, він одразу звернув на неї увагу і вирішив, що вона стане його дружиною. Однак у школі вони не мали можливості спілкуватися, і дівчина більше уваги приділяла хлопцеві з іншого класу, який умів смішити всіх.

Історія набрала обертів, коли вони стали студентами. Володимир вирішив, що він має завоювати Олену Кияшко – саме таке прізвище носила Перша Леді. Володимира Зеленського не зупинив навіть той факт, що Олена вже перебувала у стосунках. Мав хлопця. Майбутній гуморист спочатку став для неї другою та близькою людиною, а вже потім виявив свої почуття.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Володимир та Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир та Олена Зеленські, фото: Instagram

Це спрацювало, бо з кожним днем ​​активного спілкування Олена розуміла, що в них багато спільного, а Володимир став для неї надзвичайно важливою людиною. Це було початком їхнього міцного союзу на довгі роки. Ще 8 років Олена носила своє дівоче прізвище Кияшко. Але відомою Олена стала саме з прізвищем свого чоловіка, популярність якого не зупиняється до цього дня.

Нагадаємо, Олена Зеленська знайшла, у чому змінився її чоловік та Президент України: "Коли нам було по 17..."

Як повідомляв "Знай.uа", говорять про мир і розвал росії через конверти: Олена Зеленська передасть Сі Цзіньпіну листа від чоловіка

Знай.ua писав, Олена Зеленська розридалася перед виступом, дізнавшись трагічну новину