Український стендап-комік Андрій Щегель став ворогом народу всього за декілька днів, і привід був дуже вагомий. Мало того, що чоловік ігнорував повістки та вихвалявся втечею з країни під час війни, так ще й публічно образив усіх українців.

Комік під час стріму назвав Україну цирком, а її народ - "попаяними дебілами, які не мають шансів на цивілізоване життя". Він не соромився висловлюватися матом і всіляко ображати людей, зокрема тих, кому не сподобалася його втеча до Туреччини.

"Я схиляюся до того, що це фестиваль довбо**бства, який ґрунтується на заздрості, де людина п**данула, і ти знаєш, що у тебе не так і це олігарх кайф*жорства", - сказав Щегель.

Андрій Щегель. Фото: скрін youtube
Андрій Щегель. Фото: скрін youtube

Реакція суспільства була очевидною, тим більше після фрази, що "це вибір хлопців - гинути". Поведінка Щегеля викликала неймовірне обурення українців, а частина навіть перейшла на погрози після почутого, адже комік просто знецінив армію і втоптав у багнюку рідну країну в такі вразливі часи.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Зважаючи на все, слова Щегеля дійшли до "потрібних вух", адже через деякий час він записав звернення з вибаченнями. Комік заявив, що його нібито неправильно зрозуміли, а ЗМІ "роздмухують ненависть". Більше того, гнів українців обрушився і на близьких артистів.

Андрій Щегель. Фото: скрін youtube
Андрій Щегель. Фото: скрін youtube

"Я не вважаю, що вибір людини - це саме гинути на війні, і маю на увазі, що українці усвідомлено обирають Україну та бажання за неї боротися. Мої слова не містили ні краплі зневаги. Останнє відео є моєю гнівною та безпорадною реакцією на нескінченні повідомлення мені та моїм близьким із погрозами розправи", - сказав Андрій.

Комік публічно вибачився, але зазначив, що провокація – це його робота, але реакція народу вийшла за межі розумного.

"У України є справжні вороги, і це точно не я", - додав Щегель.

Нагадаємо, "Гинути – вибір хлопців": стендап-комік Андрій Щегель втік і назвав Україну "фікцією"

Раніше ми писали, "Україна – "довбаний" цирк із попаяними дебілами": скандальний стендапер Щегель висловив справжнє ставлення до країни