У Володимира Зеленського розповіли про повернення Криму: "Іншого шляху я не бачу"

Все частіше в просторі новин стали звучати гучні фрази про звільнення окупованого Криму та повернення його під український прапор.

Звичайно, такі новини не можуть не тішити, особливо після того, як радник Офісу Президента Михайло Подоляк на зустрічі з блогерами розповів, коли закінчиться війна. Саша Бо не посоромилася поставити це питання прямо і Подоляк з упевненістю відповів, що цього - 2023 - року. А всі ми пам'ятаємо. що президент України Володимир Зеленський говорив, що повною перемогою він вважатиме саме повернення на кордони України від 1991 року.

Олексій Данілов, фото: Знай.ua
Олексій Данілов, фото: Знай.ua

Маша Полякова насолодилася принадами дорослого життя просто під Ейфелевою вежею: "Гірко молодим"

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Старша донька відомої української співачки Олі Полякової Маша відзначила 18-річчя у Парижі та поділилася ефектними кадрами романтичної вечері та поцілунку біля Ейфелевої вежі з бойфрендом.

Маша Полякова вже понад півроку живе та навчається в Лондоні. Днями дівчині виповнилося 18 років, і своє повноліття вона відсвяткувала у Парижі.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Російські нелюди розстріляли беззбройного українця за слова "Слава Україні": свої злочини зняли на відео

Російські окупанти дедалі сильніше демонструють світові, які підонки та дегенерати перебувають у лавах їхньої армії, і нагадують українцям про те, що неможливо буде забути чи викреслити з пам'яті.

У мережі з'явилося відео, розміщене окупантами. На ньому українського військового, що потрапив у полон, розстріляли з автоматної черги, після того, як він сказав "Слава Україні". У Twitter відео розмістив блогер Сергій Стерненко.

Полонений український воїн. Фото: Twitter
Полонений український воїн. Фото: Twitter

Комік Щегель, який назвав українців "попаяними дебілами", вже почав вибачатися: "Ні краплі зневаги"

Український стендап-комік Андрій Щегель став ворогом народу всього за кілька днів, і привід був дуже вагомий. Мало того, що чоловік ігнорував повістки та вихвалявся втечею з країни під час війни, так ще й публічно образив усіх українців.

Зважаючи на все, слова Щегеля дійшли до "потрібних вух", адже через деякий час він записав поводження з вибаченнями. Комік заявив, що його нібито неправильно зрозуміли, а ЗМІ "роздмухують ненависть". Більше того, гнів українців обрушився і на близьких артистів.

Андрій Щегель, кадр з відео
Андрій Щегель, кадр з відео

Українці можуть збільшити пенсію на 20% і зробити це під силу кожному: який порядок дій

В Україні для пенсіонерів передбачено різні доплати та надбавки до виплат. Зокрема, українці можуть отримувати доплати за віком, за донорство, а деякі просто за те, що проживають у певній місцевості.

Так, українці, які вийшли на заслужений відпочинок та проживають у гірських населених пунктах, мають право на доплату до пенсії. Наприклад, лише на Закарпатті близько 50 тисяч пенсіонерів отримують підвищені виплати. Цікаво, що ця надбавка доступна не тільки для постійних жителів гірських районів, а й пенсіонерам, які переїхали туди, наприклад, як переселенець через бойові дії.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube