Останні роки "грабував" Одесу, ніколи нікому не допомагав, а як потрапив під слідство різко став вкладатися та піаритися - так охарактеризували "мецената" Бориса Кауфмана у мережі.

У мережі різко розкритикували "благодійника" Бориса Куфмана, який раптом став меценатом. Повідомляється, що підозрюваний у корупції бізнесмен віднедавна став займатися благодійністю.

Кауфман стає меценатом. Фото: Telegram
Кауфман стає меценатом. Фото: Telegram

Свою діяльність Кауфман впроваджує через компанію "Тедіс", однак нещодавно "Тедіс" потрапила в скандал. Детективи Бюро економічної безпеки заарештували понад 450 легкових авто та мікроавтобусів великого дистриб'ютора тютюнових виробів.

У мережі жартують, демонструючи "еволюцію Бориса Кауфмана: з 24.02.22 до 08.12.22 нічим не допомагав, 09.12.22 отримав чарівну "підозру", 10.12.22 став меценатом.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Скриншот, затримка Кауфмана
Скриншот, затримка Кауфмана

За припущенням слідства, восени 2021 року, після викриття детективами НАБУ та прокурорами САП злочинної організації, що спеціалізувалася на корупційних схемах незаконного вибуття майна з комунальної власності Одеси.

Наприкінці минулого року Кауфман намагався втекти за кордон, але був затриманий митниками. Після чого БЕБ заарештувала 450 легкових авто та мікроавтобусів великого дистриб'ютора тютюнових виробів.

Ці транспортні засоби, ймовірно, були придбані внаслідок умисного ухилення від сплати податків, тобто придбані протиправним шляхом, та використовувалися для транспортування згаданих тютюнових виробів, - зазначає БЕБ.

Нагадаємо, ми писали, що повістку доставлять швидко і з вітерцем: українські військкоми роз'їжджають на самокатах, від таких "не втекти".

Як повідомляв "Знай.ua" як порадувати маму на 8 березня: список подарунків, які сподобаються найріднішій жінці.

Також "Знай.ua" інформував, що яка з країн ЄС не виплатила українським біженцям допомогу.