"Укрпошта" запровадила нову послугу, яка полегшить життя клієнтам, які активно користуються її послугами. Про зміни розповіли на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

В "Укрпошті" зазначили, що компанія продовжує розвиватися і намагається пропонувати найвигідніші тарифи доставки до найвіддаленіших куточків України. Натомість і працює над важливими нововведеннями для ще більш комфортного обслуговування.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Цього разу в компанії заявили про запровадження нової послуги — отримання післяплати на банківську картку. Якщо раніше щоразу доводилося відвідувати відділення, то зараз ця потреба відпадає.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Післяплату відтепер можна отримати на картку! Щоб ви продовжували розвиватися без відволікань на дрібниці. Ми розуміємо, що в сучасному світі доводиться демонструвати суперсилу та бути в декількох місцях одночасно. Тож радіємо, що пункт "забрати післяплату у відділенні" наші клієнти з переліку справ можуть прибирати", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, паспорт більше не потрібний: "Укрпошта" змінює правила видачі посилок.

Також наш портал інформував, що у "Новій пошті" пояснили, як правильно відправляти крихкі посилки: що потрібно знати українцям.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, "Укрпошта" знизила тарифи до 45%: нові ціни за доставку і для кого вони передбачені.