Останнім часом серед шахраїв у Києві з'явилася нова "зірка" - дівчина, яка робила дорогі процедури у різних салонах краси та відмовлялася їх оплачувати.

Це відбувалося у різний час, у різних салонах, тому вже з часом стало зрозуміло, що цим займається одна й та сама людина.

Салон краси, фото: скріншот з відео
Салон краси, фото: скріншот з відео

Шахрайка приходила до салонів, робила процедури на тисячі гривень, а потім відмовлялася оплачувати їх. Спочатку вона заявляє про проблеми з інтернет-банкінгом, а потім нібито йде в машину за готівкою, залишивши сумочку в салоні і втікає.

Ірина Попова, власниця мережі салонів краси, розповіла про те, як шахрайка прийшла до них і почала прокручувати свої шахрайські дії. Журналісти виявили інше відео із цією ж дівчиною, яка намагалася розрахуватися за послуги на 7 тисяч гривень в іншому салоні. Наголос один і той же - залишає сумочку і більше не повертається.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шахрайка, скріншот: Youtube
Шахрайка, скріншот: Youtube

Психолог-криміналіст Юрій Ірхін каже, що шахраїв такого типу неможливо розпізнати відразу, проте можна піти на випередження подібних афер та розміщувати договір публічної оферти з умовами передоплати та підписувати умову-узгодження до початку процедур.

Нагадаємо, популярний супермаркет попередив українців про важливе: багато хто міг цього не знати

Як повідомляв "Знай.ua", українець звинуватив "Нову пошту" у видачі посилки на півмільйона не тому клієнту: "Плювати на ваші ж правила?"

Знай.uа писав, "Банк плює в обличчя...": клієнти Monobank залишаються віч-на-віч з боргами, у людей немає жодних прав