На королівському сайті оновлено імена сина та доньки принца Гаррі та Меган Маркл.

Зміна імен принца Арчі та принцеси Лілібет відбулася рано вранці 9 березня, внаслідок чого вони стали шостим та сьомою у черзі на престол відповідно.

"Титули дітей належать їм за народженням відтоді, як їхній дід став монархом, - згодом написали у своїй заяві герцог і герцогиня Сассекські. - Це питання вже давно вирішено за погодженням з Букінгемським палацом".

Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

За день до цього представник пари підтвердив, що малюкам будуть надані титули принца та принцеси замість "містера" та "міс".

Тим не менш, 3-річний Арчі та й однорічна Лілібет, офіційно здобули титули минулого року перед Різдвом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ця новина прийшла відразу після хрещення Лілібет у Каліфорнії, на якому король Чарльз III та королева-консорт Камілла не були присутні, незважаючи на те, що були запрошені.

Принцеса Діана, принц Гаррі, Меган Марк і Лілібет: скрін з DailyStar
Принцеса Діана, принц Гаррі, Меган Марк і Лілібет: скрін з DailyStar

Королівський інсайдер назвав час дивним, зазначивши, що 38-річний Гаррі та 41-річна Маркл "хотіли використовувати титули для своїх дітей відповідно до угоди", коли королева Єлизавета II померла.

"Після смерті королеви [у вересні 2022 року] на королівський веб-сайт були внесені оновлення", - сказало джерело, маючи на увазі зміну титулів принца Вільяма та Кейт Міддлтон з герцога та герцогині Кембриджських на принца та принцесу Уельських.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми, кадри з відео
Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми, кадри з відео

"Незважаючи на своє право за народженням, Арчі та Лілібет не отримали своїх титулів, - продовжив інсайдер. - Якби назви були просто оновлені разом з рештою, не було б історії".

Гаррі та Маркл відмовилися від своїх вищих королівських обов'язків у січні 2020 року, зробивши свій догляд офіційним у лютому наступного року.

Нагадаємо, що Меган Маркл збиралася піти від принца Гаррі через його "королівське виховання": "Я застряг у цьому світі".

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі може оприлюднити дику інформацію про королівську родину, Меган Маркл потирає ручки.