Для всіх наших читачів, які уважно стежать за змінами цінників на головних продуктах харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на хлібобулочні вироби, зокрема на батони та житній хліб. У народі житній хліб називають просто чорним.

Станом на 11 березня, батон та житній хліб трохи впали у ціні, залежно від точки реалізації.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб. Фото: скрін youtube
Ціни на хліб. Фото: скрін youtube

Вартість батону

Згідно з відкритою інформацією, батон "рум'янець нарізка" встиг подешевшати практично на 1 гривню, якщо порівнювати з цінами минулого місяця. Так, батон Рум'янець нарізка – 450 гр продається у Metro – 21,60 грн., у Novus – 21,49 грн. Середня ціна зупинилася на рівні – 21,55 грн.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Батон Київський Нарізний нарізка - 500 гр продається в Auchan - 27,50 грн., Novus - 23,99 грн., в Megamarket - 27,80 грн. Середня ціна – 26,43 грн. Батон Хлібодар Дніпровський пшеничний – 500 гр реалізують у Varus – 12,40 грн.

Ціни на батони, скріншот: Minfin
Ціни на батони, скріншот: Minfin

Вартість житнього хліба

А ось щодо чорного хліба особливих змін у цінах не спостерігається. Хліб житній Український Столичний – 950 гр продають у Megamarket – 32,70 грн., у Novus – 38,25 грн., в Auchan – 37,90 грн. Середня ціна знаходиться на рівні – 36,28 грн.

Хліб житній Riga Бородиновський – 300 гр продається у Metro – 31,40 грн., у Varus – 28,30 грн. Для чорного хліба середня ціна – 29,85 грн.

Ціни на житній хліб, скріншот: Minfin
Ціни на житній хліб, скріншот: Minfin

Нагадаємо, супермаркети підняли ціни на свинину та сало: яку вартість встановили на улюблений продукт українців.

Раніше повідомлялося, повертаємо Масляну дешевими млинцями: в Україні різко впала ціна на молоко, сир і вершкове масло.

Також, нові ціни на хліб, борошно та макарони: скільки українцям обійдеться закупитися в супермаркеті.