Восьмирічна дівчинка, яка зникла безвісти у 2018 році, була знайдена в Мексиці, повідомило ФБР у середу, 8 березня.

Аранс Марія Очоа Лопес була викрадена у віці чотирьох років своєю біологічною матір'ю з Ванкувера, штат Вашингтон, США, що спровокувало розшук, від якого служба безпеки ніколи не відмовлялася.

"Понад чотири роки ФБР і наші партнери не відмовлялися від Аранси" , - сказав Річард А. Коллоді, спеціальний агент, який відповідає за польовий офіс ФБР у Сіетлі.

Аранса тепер повернуто до Штатів, і ФБР продовжуватиме підтримувати пенішка, поки він повертається до американського життя.

"Тепер нашою турботою підтримуватиме Арансу, коли вона розпочне свою реінтеграцію в США" , - додав Коллоді.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

ФБР: скрін з відео
ФБР: скрін з відео

25 жовтня 2018 року Аранза відвідала свою біологічну матір під наглядом у день, коли її вкрали з торговельного центру у Ванкувері, штат Вашингтон.

Під час візиту мати, Есмеральда Лопес-Лопес, попросила відвести її дитину до туалету, повідомляє місцеве видання The Columbian.

Потім Лопес втекла зі своєю дочкою і втекла з місця події на викраденій машині з спільником.

Аранза потрапила до прийомної сім'ї після повідомлень про те, що її мати жорстоко поводилася з нею. Лопес була заарештована у вересні 2019 року в Пуеблі, Мексика, після інциденту і визнала себе винною у викраденні та пограбуванні другого ступеня, а також поміщена під варту першого ступеня у 2021 році, внаслідок чого її було засуджено до 20 місяців тюремного ув'язнення. Але за час її відсидки Аранзу так і не знайшли.

Коли її забрали, ФБР визначило, що її доставили до Мексики, і запропонувало винагороду у розмірі 10 тисяч доларів за інформацію, яка приведе до знаходження маленької дівчинки.

Нагадаємо, що дівчина відмовилася від трусів і закликає до цього всіх жінок: "Не ношу 5 років. Виділення – це нормально".

Раніше ми повідомляли, що жодних дезодорантів та тампонів: колишня черниця розповіла про дикі правила монастиря.