Чоловік розповів, чому він вважав за краще завести п'ять романів замість того, щоб піти від дружини.

Нейт, якому за тридцять, поринув у зраду незабаром після того, як зв'язав себе узами шлюбу.

Після того, як його переслідувала жінка похилого віку, яка обіймала керівну посаду на корпоративній вечірці, лондонський бізнесмен відчув смак до подвійного життя.

Різдвяна вечірка змусила його усвідомити, що його "ванільне" сексуальне життя з дружиною більше не йде йому на користь, але він не видав своїх проблем у спальні.

інтим
інтим

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Натомість, поки його дружина наглядає за їхніми двома дітьми вдома, Нейт є активним користувачем сайту знайомств, де люди об'єднуються у пошуках роману.

І з того часу, як вісім років тому він приєднався до організації, він мав п'ять любовних стосунків з жінками — серед багатьох короткострокових побачень у проміжку між ними.

Незважаючи на те, що він залишив свою сім'ю у незнанні, Нейт ексклюзивно розповів Daily Star причини своїх хтивих витівок.

"Це безперечно сексуально, - зізнався він, приховуючи свою справжню особистість. - Не скажу, що добре мати хороший емоційний зв'язок і сексуальну хімію з кимось, перш ніж робити кроки, щоб повеселитися разом. Це більше про те, щоб знайти когось того, з ким я можу дійсно спілкуватися, а потім повеселитися і неодноразово робити це разом. У мене було кілька випадків, коли це було тільки один раз, і мені це не дуже подобалося .Коли ви дізнаєтеся, що приносить їм задоволення і що їм подобається Ви вчитеся довіряти один одному, але насправді це тільки для сексу і задоволення, а не для того, щоб знайти іншу споріднену душу".

Зрада: як пережити
Зрада: як пережити https://www.pexels.com/ru-ru/

Нейт не шукає когось, з ким можна втекти на заході сонця. У тому, що він називає своєю "перевагою", батько і любитель інтрижок віддав би перевагу регулярному пристрасному сексу зі своєю дружиною.

Однак її "ванільний" підхід до справи спонукає Нейта шукати інших, які можуть задовольнити певні потреби.

"Для мене справа не в тому, щоб знайти когось, з ким можна втекти або в кого закохатися, - пояснив він. - Звичайно, кілька разів здавалося, що все зайшло занадто далеко. Емоції розвинулися занадто далеко для цієї людини, тому мені довелось покласти цьому кінець. Я не думаю, що звикання - правильне слово, але це поспіх, щоб отримати цих метеликів і увагу від когось. І цей нервовий спалах енергії, яку ви отримуєте від зустрічі з кимось новим."

Сказавши це, Нейт стверджує, що все ще божеволіє від своєї дружини.

Він намагався оживити секс інтимними іграшками та зухвалою спідньою білизною, але цього недостатньо, щоб вона завелася.

інтим
інтим

Нагадаємо, що пенсіонерка у 70 років вирішила повністю змінити своє життя і стала іконою для молоді: "Час буде або ворогом, або другом".

Раніше ми повідомляли, що дівчина відмовилася від трусів і закликає до цього всіх жінок: "Не ношу 5 років. Виділення – це нормально".