Голоси нардепа Тищенка та Негулевського обговорювали, як грабувати країну: а потім на відпочинок

Микола Тищенко, фото: Instagram
Микола Тищенко, фото: Instagram

Скандальні дії народних депутатів викликають масу обурення в українців, особливо, якщо мова йде про розкрадання державних грошей або незаконний відпочинок під час війни в Україні. У мережу злили запис розмови двох чоловіків, голоси нагадують відомих нардепів — Миколи Тищенка та Ігоря Негулевського. Під час "зізнань" цілей на майбутнє, нібито Негулевський розповідає про плани "тихенького відходу в ліс".

Українцям виплатять по 15 тисяч доларів: хто може розраховувати на значну допомогу

Долари, фото depositphotos
Долари, фото depositphotos

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Деякі українці мають можливість отримати значну допомогу від Данської ради у справах біженців (DRC). Сума у ​​розмірі 15 тисяч доларів надається власникам мікро, малого та середнього бізнесів для їх підтримки. Програма діє за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданого через Швейцарське агентство розвитку та співробітництва та уряду Великобританії. Її реалізують з метою підтримки бізнесу, щоб він міг створювати та зберігати робочі місця для українців, які постраждали через війну.

"Опа, трусики вилітають...": зірка "Ліги сміху" Тетяна Песик похизувалася ранковим ритуалом

Тетяна Песик, фото: Instagram
Тетяна Песик, фото: Instagram

Популярна на телебаченні та в соціальних мережах українська гумористка, актриса, зірка шоу "Одного разу під Полтавою" та "Ліги сміху" Тетяна Песик, яка нещодавно виступала у Полтаві та за лаштунками ледь не побилась із "Володькою" за мікрофон, продовжує дарувати посмішки всім, хто її любить і дивиться. Тетяна Песик вирішила розібратися, як же зірки та блогери роблять огляди своїх ранкових луків. На її думку, у житті не все так яскраво, особливо вранці. Артистка заявила, що це "життя і воно так це бачить".

Пораненого українського захисника у Німеччині побив охоронець-чеченець: "Не сподобалась форма ЗСУ"

У Німеччини чеченець побив пораненого військового ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
У Німеччини чеченець побив пораненого військового ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

У Німеччині багато українських захисників проходять реабілітацію та лікування. У місті Франкфурт-на-Майні трапилася ситуація, коли військовий зайшов до готелю, але охоронець через форму ЗСУ його сильно побив. Українець приїхав у Німеччину на реабілітацію після поранення і зайшов у готельний бар у формі ЗСУ. За словами генерального консула, факт підтверджений та заява в поліцію зафіксована. Також є скріншоти та більш детальна інформація про інцидент. Як виявилось, у військового струс мозку та поламана щелепа, на понеділок призначена операція.

Генерали путіна відправили військових на штурм українців із лопатами: "Для рукопашного бою"

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Міністерство оборони Великобританії заявило, що російські солдати можуть використовувати лопати для рукопашного бою в Україні, оскільки боєприпаси закінчуються. Згідно з оновленням Міноборони 4 березня, війська на передовій отримали наказ атакувати, озброєні лише "вогнепальною зброєю та лопатами" наприкінці минулого місяця. Міноборони заявило, що відчайдушні заходи наголошують на жорстоких та низькотехнологічних бойових діях, які застосовувалися протягом усього вторгнення росії в Україну.