"Щур, якого загнали в кут": відомий астролог розповів про криваву катастрофу в росії, путін втрачає владу

Багато відомих астрологів вже багато розповіли про те, що чекає на Україну цієї весни, а також те, які саме міста незабаром можуть опинитися у великій небезпеці. Багато лунало прогонів про те, коли Україна здобуде перемогу над російськими окупантами. Однак мало інформації про те, що ж відбуватиметься в самій Росії після її поразки.

Кремль, скріншот: YouTube
Кремль, скріншот: YouTube

Весна не буде голодною: в Україні несподівано падають ціни на батони та житній хліб

Для всіх наших читачів, які уважно стежать за змінами цінників на головних продуктах харчування, є кілька важливих новин. Річ у тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на хлібобулочні вироби, зокрема на батони та житній хліб. У народі житній хліб називають просто чорним.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Банановий хліб, фото recetin
Банановий хліб, фото recetin

Українці можуть не платити за газ, навіть боргів не нарахують: є дві умови

Для всіх наших читачів, які уважно стежать за рухами, що відбуваються у платіжках за спожиті комунальні послуги, є кілька важливих новин. Нагадаємо, що тариф на розподіл газу є обов’язковим для всіх українців. Проте існують ситуації, коли споживачі можуть не платити цілком законно. Іншими словами, за несплату борги не нараховуватимуть.

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

Велике свято 13 березня, яке принесе сімейне щастя: навіщо нести гілки додому і чому не можна їсти яйця

У православному календарі це день вшанування пам'яті преподобного Василя Декаполіта. Ще свято називали і по-іншому: "Василь Теплий", "Василь Древоруб", "Василь Сповідник", "Овеча задишка". А назва "Капельник" пішла від весняної краплі, сніг танув на дахах і скрізь було чути стукіт крапельок.

Церква, православні свята - фото ПЦУ
Церква, православні свята - фото ПЦУ

Рогалики без молока, кефіру та яєць: як приготувати пісний десерт з води та борошна

Триває Великий піст, проте скуштувати чогось смачненького все ж хочеться. А оскільки пісні десерти - це теж смачно, пропонуємо спробувати один з них. Спробуйте приготувати рогалики без молока, кефіру та яєць за цим оригінальним рецептом.

Рогалики, фото ТК рецепти на кожен день"
Рогалики, фото ТК рецепти на кожен день"