Хтось навіть побачив зайві 500 гривень: в Україні вперше з початку війни збільшилася зарплата

У лютому 2023 року вперше з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів у державі зросла середня заробітна плата. На цей раз відомості не від Держстату, а з джерела, де багато українців шукають собі роботу, із сайту Work.ua

Фахівці у своєму дослідженні зауважили, що в окремих областях країни у лютому поточного року було помічено зростання заробітних плат.

Насамперед підвищення торкнулося страховиків, топ-менеджерів, сфери обслуговування, виробництва та працівників зі сфери дизайну.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Донатила на ЗСУ? Я дура, чи що": блогерка потрапила у гучний скандал і вже вибачається

Українська інстаблогерка, мешканка села Довговоля на Рівненщині під час стримування у ТікТок зазначила, що не донатить на ЗСУ.

Дівчина знімала прямий ефір у TikTok і зазначила, що ті, хто надсилають гроші на армію збожеволіли.

Дівчина зачитала питання "Донатилу на ЗСУ?" На що відповіла, що звісно, ​​що ні. Після того, як дівчині з накачаними губами дісталося від українців, які обурилися подібним висловом, вона вирішила вибачитися, і пояснила, що нібито не зрозуміла значення слова.

Інстаблогерка потрапила в сканадал. Фото: Telegram
Інстаблогерка потрапила в сканадал. Фото: Telegram

Важливі молитви у Великий піст крім "Отче наш": яких заповідей варто дотримуватись, що слова до Бога мали ефект

Великий піст – це найдовший пост на рік, тому логічно, що він найскладніший для людей.

Адже відмова від звичайного раціону далеко не завжди позитивно впливає на емоційний стан людини.

Але давайте не забувати, що піст – це не просто дієта, це очищення тіла та духу. Без постійних молитов і відвідувань храму піст ви проведете просто даремно. Молитва є найважливішою складовою Великого посту. Саме тому ми вирішили зібрати для вас майже всю інформацію про молитви на пост.

Молитва, церква. Фото: Знай.ua
Молитва, церква. Фото: Знай.ua

Тіна Кароль знайшла, чим вона краща за Ані Лорак і Регіну Тодоренко: "Мало кому це було під силу"

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла про тяжкий вибір багатьох артистів, які не могли у 2014 році визначитись, де вони хочуть працювати.

Stories з'явилися на сторінці співачки у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Одного вечора вона вирішила написати свої роздуми про зашкварні півтонни.

"У 2014 році вибрати свою країну було для артиста складним кроком, як ми всі пам'ятаємо, мало кому це було під силу. Було убоге становище, вам було по*уй. Коли закінчилися російські концерти, настало убоге становище у вас, вже нікуди бігти" – пише Тіна Кароль.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Україну хотіли знищити ще до 2014 року: Янукович вічний президент та "Пакт Путіна-Меркель"

Колишній президент Янукович разом із командою планували державний переворот ще до початку 2014 року. Спочатку відокремити мали нібито західні області, а сам Янукович став би довічним главою держави.

Про це заявив колишній проросійський політик та сепаратист Олег Царьов в інтерв'ю пропагандистському виданню. За його словами, у Віктора Януковича та його "Партії регіонів" існував план розвалу України.

Янукович, фото з вільних джерел
Янукович, фото з вільних джерел