Підвищення цін на газ, воду та електроенергію: коли українці заплатять 235 гривень за куб гарячої води

Ціни на продукти та послуги в Україні постійно зростають і мешканців нашої держави заспокоює лише мораторій на підвищення цін на комуналку. Але всі ми знаємо, що таке щастя буде недовгим і вже з'являються подробиці того, наскільки зростуть ціни на світло, газ та воду. Закономірно, що більшість українців не в захваті від новин і не розуміє, як доведеться виживати в таких умовах із нинішніми зарплатами.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Цей день незабаром настане: українці дізналися, чим шкідливий перехід на літній час

Традиційно в останню неділю березня українці переводять стрілки годинника на літній час. 2023 року це відбудеться 26 березня і стрілку потрібно покрутити на годину вперед. Сам переведення годинника відбудеться о 3 годині ночі. Радимо вам перевести стрілки заздалегідь, щоб бути в курсі правильного часу. Раніше неодноразово порушувалося питання про скасування переходу на "літній час".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Переведення годинника, фото: Знай.ua
Переведення годинника, фото: Знай.ua

Українці із боргами за комуналку мають право оформити субсидію: що для цього потрібно

Певним категоріям українців надається допомога від держави у вигляді житлової субсидії, яка покриває частину витрат на оплату комунальних послуг. У деяких випадках її можна втратити, зокрема, через борги.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Відставити паніку: що робити, якщо затримують виплати для ВПО - куди звертатися

Українцям зі статусом ВПО продовжують виплачувати щомісячну державну допомогу на проживання у розмірі від 2 до 3 тисяч гривень, залежно від віку та категорії. Однак у відповідні органи неодноразово надходили скарги про затримки.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Сильні вітри й холод змусять українців забути про весну: коли чекати повернення тепла, прогноз на 14 березня

Українська синоптикиня Наталка Діденко поділилася прогнозом погоди на вівторок, 14 березня. За її словами в Україні очікується сильний вітер, сухе повітря із сонечком та аж до +15+18 градусів.

Весна, люди: top100photo
Весна, люди: top100photo