Мінімальна сума замовлення американської валюти збільшилась, а клієнт залишився при своїх.

У Мінфіні повідомили, що клієнт ПриватБанку, зареєстрований на сайті під ніком OlegAn79, не зміг зняти зі свого рахунку 200 доларів. Чоловік залишив відгук про роботу фінансової установи, де розповів деталі ситуації.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Інформація від клієнта буде корисною багатьом іншим українців, як виявилося, ПриватБанк підвищив мінімальну суму замовлення готівки до 300 доларів, без будь-яких попереджень.

Автор відгуку розповів, що перед тим успішно замовляв та знімав по 150-250 доларів, але тепер такої можливості немає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

550 доларів вони перестали видавати — "бо проблеми з готівкою". А сьогодні я раптом дізнаюся, що не можу замовити 200 дол. "Мінімальна сума замовлення 300 USD", — розповів клієнт.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

У службі підтримки ПриватБанку підтвердили інформацію, озвучену своїм клієнтом на профільному порталі. Відзначено, що тепер мінімальне замовлення валюти справді становить 300 доларів, 300 євро та 20 000 гривень. Представники банку підкреслили, що можна перевести в готівку суми і без попереднього замовлення, якщо в касах є гроші.

Дійсно, мінімальна сума персонального замовлення готівки: 20 000 грн, 300 доларів або євро. Отримати готівку без попереднього замовлення також можливо за наявності в обігу каси, — повідомили в банку.

Нагадаємо, ми писали, що українці з картками "Ощадбанку" не можуть дорахуватися своїх грошей, шахраї працюють майже непомітно.

Як повідомляв "Знай.ua" українцям дозволили одночасно оформлювати ще більше документів: які саме та що для цього потрібно.

Також "Знай.ua" інформував, нові документи, тарифи та борги: у "Нафтогазі" приготували низку змін для споживачів.