З початку повномасштабної війни в Україні лише посилився рівень патріотизму і "підприємливі" громадяни не втрачають можливості на цьому заробити. Так, в Одесі почали торгувати "патріотичною" шаурмою. Такий її робить лаваш у кольорах українського прапора. Про кулінарну новинку розповіли у мережі.

Деякі підприємці влаштували в Україні справжній парад патріотизму, продаючи товари з доданою на них українською символікою. Таким чином, бізнес намагається залучити клієнтів і заробити більше грошей, "хайпуючи" на всьому чому тільки можна.

Шаурма "патріотична". Фото: скрін youtube
Шаурма "патріотична". Фото: скрін youtube

Так, наприклад, в одному із закладів в Одесі здивували креативом, додавши до меню патріотичну шаурму. "Патріотичною" її робить незвичайний лаваш у кольорах українського прапора. Відвідувачі вже встигли оцінити новинку.

"До вашої уваги новинка сезону в Одесі, а саме шаурма патріотична", - йдеться у відео.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

До речі, продається патріотична шаурма по 120 гривень. Чи спрямовується якийсь відсоток від продажу на потреби ЗСУ чи допомога постраждалим у війні — не вказується.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Цинічно паразитують на горі": українці обурилися появою у мережі запальнички із зображенням розстріляного воїна.

Також наш портал інформував, французький "Ашан" возить окупантам гуманітарку, не пішовши з ринку РФ: допомагають шкарпетками та цигарками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, одеський депутат Ігор Димитрієв збудував бізнес на викраденні українських дітей: вивозять під виглядом евакуації.