У мережі з'явилася інформація про жінку, яка співпрацювала одразу з двома підозрілими особами - одіозним Іллею Ківою, фанатом путіна, а також з полтавським мером Олександром Мамаєм, якого теж підозрюють у зв'язках із російськими окупантами (але про полтавського мера - це поки що чутки).

Йдеться про Оксану Деркач, яка вийшла з партії "ОПЗЖ" і зараз спокійно їздить до Євросоюзу, щоб "розкрити злочини окупантів". Насправді є підозра, що Оксана Деркач сама довгі роки на території Полтави та всієї України могла здійснювати "лояльні дії" для російської влади.

На це звернули увагу автори Telegram-каналу "Батальйон Монако".

Оксана Деркач, скріншот: Instagram
Оксана Деркач, скріншот: Instagram

"Оксана Деркач - фанатка Іллі Киви, депутат Полтавської міськради від ОПЗЖ. Зараз Оксана сидить не за ґратами, як колабораціоністка, а у Страсбурзі в Раді Європи, як член Європейської народної партії, та розповідає про агресію проти України, якій сама роками сприяла, будучи секретарем міськради та заохочуючи русню", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Оксана Деркач, скріншот: Instagram
Оксана Деркач, скріншот: Instagram

Також є цікава інформація, що депутат Полтавської міської ради Оксана Деркач – єдина помічниця міського голови Полтави Олександра Мамая, який нещодавно перебував під слідством через скандал з його домробітницями, які були зареєстровані у нього, але за фактом не працювали і просто отримували зарплату з державного бюджету

Нагадаємо, Олесь Доній розповів про цілі своєї концепції: "Прийшло розуміння необхідності світоглядної реформації".

Раніше повідомлялося, що Китаю не потрібні санкції, - політтехнолог Борис Тізенгаузен пояснив, чи допоможе Пекін росії у війні.

Також, Гаррі Табах розповів, чи зможе Росія побудувати нормальні відносини зі світом після війни.