Для багатьох українських захисників, які щодня б'ються із ворогом, захищаючи свободу та незалежність країни, перекусити – щастя. Іноді доводиться харчуватися тим, що є в індивідуальному сухому раціоні харчування. Іншими словами, лише галетами та тушонкою. У кращому випадку будуть каші та джем.

Проте є люди, які хочуть їсти "красиво" – це персонал та топ-менеджмент Національного банку України. Вони шукають собі кухаря, щоб умів "гарно" готувати.

Про це стало відомо завдяки новій інформації про вакансію на офіційному сайті Нацбанку.

Їдальня НБУ, скріншот: YouTube
Їдальня НБУ, скріншот: YouTube

У Національному банку України шукають професійного кухаря. Якщо уважно вивчити опис вакансії на сайті Нацбанку, то можна побачити, що потрібен для приготування страв та кулінарних виробів, які "вимагають особливо складної кулінарної обробки".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Далі навіть перерахували, які страви їм смакуватимуть:

- кнелі рибні у желе;

- рибу заливну, фаршировану, смажену цілу та порціями;

- бульон с профитролями, кнелями или фрикадельками;

- юшку з різними видами риби;

- окрошку овочеву та м'ясну і т.д.

Вакансія на кухаря, скріншот: сайт НБУ
Вакансія на кухаря, скріншот: сайт НБУ

Вакансія на кухаря, скріншот: сайт НБУ
Вакансія на кухаря, скріншот: сайт НБУ

Ось така вийшла вакансія. Однак навіть сьогодні, коли в Україні триває війна, хтось із найвищих ешелонів влади не забуває про, на секунду, заливну рибу.

Нагадаємо, "Збройні сухарі України", редис "Азовсталь" та знижка на епіляцію для ЗСУ: українці обурені маразмами маркетологів.

Раніше повідомлялося, що одній категорії українців спростять призначення пенсійних виплат: кому пощастить.

Також, правила надання відпусток хочуть змінити: як відпочиватимуть українці.