Син мера Тимченка у Березані обізвав та вдарив військового, який приїхав з передової у відпустку додому:" Чуєш, ти, чучело"

У Березані Київської області на сесії міськради син мера Тимченка обізвав та вдарив військового, який приїхав з передової у відпустку додому. Суперечка та інцидент виник після того, як захисник почав критикувати рішення та дії мера. Депутат Сергій Тимченко накинувся на військовослужбовця із кулаками та вдарив його по обличчю. Перед тим він назвав військового "чучелом".

Мер Березані. Фото: Youtube
Мер Березані. Фото: Youtube

Супермаркети оновили ціни на хліб, яйця та вершкове масло: що обійдеться українцям дорожче

Ціни на продукти в Україні змінюються чи не щодня, а супермаркети їх регулярно оновлюють. Тепер споживачі знають, скільки коштуватимуть позиції зі стандартного продуктового кошика - курячі яйця, вершкове масло і хліб.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Ціни на хліб, фото: Знай.ua
Ціни на хліб, фото: Знай.ua

Рішення прийнято – в Україні злетить тариф на електроенергію з 1 квітня 2023 року

Як виявилося, в Україні все ж таки планується підняття тарифу на електроенергію вже з 1 квітня 2023 року — це рішення було неминучим. Проте точний варіант та дата збільшення вартості електрики для громадян поки що не визначено. З 1 квітня зростуть ціни на передачу електроенергії для комерційних користувачів.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Старих субсидій вже не буде: українцям показали, як зміниться допомога на оплату комуналки з 1 квітня

Для наших читачів, котрі уважно стежать за своїми квитанціями за комуналку, є важливі новини. Річ у тому, що в Україні можна подати заяву на отримання матеріальної допомоги для оплати ЖКП від держави.

Оформлення субсидії, скріншот: YouTube
Оформлення субсидії, скріншот: YouTube

В Україні посилили правила для виїзду за кордон чоловіків, кому ще можна було

Мобілізація в Україні триває до 20 травня 2023 року, хоча може бути продовжена ще на невизначений термін через те, що війна триває. Вже понад рік діє заборона на виїзд чоловіків за кордон, туди можуть виїхати або зарезервовані громадяни, або ті, хто має відстрочку від служби. Нещодавно артисти мали можливість безперешкодно виїжджати з України.

Перевірка документів на кордоні, скріншот: YouTube
Перевірка документів на кордоні, скріншот: YouTube