Відомий український журналіст, блогер та редактор інтернет-видання "Хвиля" Юрій Романенко, який часто з'являється в ефірі разом із колишнім радником Офісу президент Олексієм Арестовичем, пояснив українцям причину частих повітряних тривог.

Юрій Романенко розповів, що українські захисники повинні постійно включати сигнал повітряної тривоги через білоруські винищувачі, які з кожним днем ​​злітають і приземляються на військових аеродромах.

Про це Юрій Романенко написав у своєму Telegram-каналі.

Юрій Романенко, фото: скріншот із відео
Юрій Романенко, фото: скріншот із відео

Також журналіст звернув увагу на матеріал видання zaborona.com, де у деталях розслідувачі розповіли про причастя білорусів до агресії проти України.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram
Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram

"Щодня Білорусь дрочить Україну злітами Міг-31 з Кинжалами. Це завдає величезних збитків Україні, тому що повітряна тривога призводить до призупинення економіки. А таких повітряних тривог щодня кілька. Тобто Білорусь завдає прямої шкоди Україні.

Я думаю, Україна має попередити РБ, що вильоти МІГ-31 мають припинитися. Взагалі. Бо Білорусь спочатку є агресором, а ця стаття — яскраве тому свідчення. Тому Україна може бити її аеродромами на випередження, як зараз по Криму.

Звичайно визнавати це не треба, як Білорусь не визнає, що її армія бере участь в окупації України. І тоді все буде чесно. Білорусь на кшталт не агресор, а Україна на кшталт не херячить по аеродромах. Дивишся до Луки та його шобли дійде, що нас краще не задрачувати.", - написав Юрій Романенко.

Юрий Романенко, фото: Instagram
Юрий Романенко, фото: Instagram

Нагадаємо, Україну хотіли знищити ще до 2014 року: Янукович – вічний президент і "Пакт Путіна-Меркель".

Раніше повідомлялося, "Україна - "довбаний" цирк з попаяними дебілами": скандальний стендапер Щегель висловив справжнє ставлення до країни.

Також, бідний і нещасний: в Україні збирають на заставу для Коболєва, який "викачав" із "Нафтогазу" сотні мільйонів.