Основна проблема та сама, як і весь березень. Люди продовжують одне одного не розуміти та сваритися.

Так, вони можуть об'єднуватися в колективи, але це тільки для того, щоб "дружити проти когось". Звичайно ж, такої поведінки слід уникати, як і місць великого скупчення людей. Акцент на романтичну сферу зміститься у Скорпіонів та Риб, а вестиме активне "світське життя" будуть представники вогняної стихії: Овни, Леви та Стрільці. Тільці, Близнюки, Раки та Діви зможуть завершити давно розпочаті справи, вирішити старі конфлікти, показати себе з найкращого боку у професійній сфері. Близнюкам можуть надійти перспективні ділові пропозиції, а в Раків з'явиться можливість самореалізації в новій для себе сфері.

Овен

Овен
Овен

Для Овнів цього тижня з'являється можливість покращити свої навички, зібрати та узагальнити потрібну інформацію, купити комп'ютер чи навчитися працювати на ньому, відвідати мета розпродажів. Якщо ви підбираєте собі автомобіль або шукаєте роботу, не пропустіть нагоди знайти їх. Коли розстановка небесних сил складається подібним чином по відношенню до вашого зодіакального знака, можливі отримання нової роботи, запрошення в захоплюючу подорож, можливість придбання нових знань. Ловіть випадок, дійте – і вам посміхнеться удача.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тільці, на цьому тижні ви можете навчитися діяти більш організовано і краще підготуватися до подій, які чекають на вас у майбутньому. Отримана вами у цей період інформація та діяльність точно узгоджуються з організаційними заходами чи планами, які ви вже здійснили. Обставини цього тижня надають можливість відмовитися від тимчасових обмежень і в майбутньому допоможуть визнанню вашої влади та досвіду.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Коли зоряна ситуація складається для представників вашого зодіакального знака таким чином як цього тижня, розширюються горизонти вашого духовного сприйняття, розвиваються інтуїція та артистичні навички. Якщо ви скористаєтеся інформацією та ідеями, що надходять у цей період, то можете вигідно їх використовувати у своїй професійній діяльності. Крім того, вам надається гарна можливість здійснити цікаву подорож.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Для Раків цього тижня особиста чарівність, фізична привабливість або обидві ці властивості разом перебувають у центрі уваги. У цей період ви будете оточені красою, ймовірно, вам доведеться підтримувати зв'язок з гарними людьми. У сфері вашої уваги виявиться багато нових гарних речей та предметів розкоші. Не виключено, що ви маєте відвідати концерт, виставку або показ мод. У цей час романтика стане невід'ємною частиною вашого життя. До негативних аспектів цього тижня відносяться надмірна поблажливість до своїх слабкостей та посилена гонитва за задоволеннями.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Для Львів обставин цього тижня характерний негативний відтінок. Ймовірно, найвдалішим буде порівняння нинішньої атмосфери з безплідним середовищем, позбавленим почуттів та оптимізму. Емоційні позбавлення та втрати можуть бути пов'язані з минулим. Внаслідок нехтування або жорстокого поводження, не виключається, серйозна загроза для близьких взаємин, можливо, навіть розриву. Найбільш вірогідними аспектами цієї згубної атмосфери, що оточує вас, стануть взаємини в сім'ї, обстановка в будинку та творчі проекти.

Діва

Діва
Діва

Сімейні обов'язки стануть для Дів виснажливим тягарем. Марно чекати визнання ваших нинішніх чи минулих заслуг. Ваше загальне самопочуття також може погіршитися, особливо якщо ви нехтуєте підтримкою своєї фізичної форми. Можливі також нові спалахи та загострення старих хронічних захворювань. Домогтися мети ви зможете, лише заплативши вкрай високу ціну, про що шкодуватимете через деякий час. Навіть якщо цей період супроводжуватиметься вам вдалими обставинами на інших рівнях, ви все одно відчуєте самотність. Те, як ви впораєтеся з обставинами цього періоду, залежить від ваших поглядів і зрілості.

Терези

Терези
Терези

Ви не втратите здатність цінувати речі або людей, які привертають увагу, швидше за все, ви відчуєте велику відповідальність по відношенню до них. Найбільше ви цінуватимете традиційну, впорядковану, звичайну красу, відчуєте особливу потребу у внутрішній гармонії, у традиціях і впорядкованості. Навіть якщо зазвичай ви не схильні вести розмірене та впорядковане існування, можливо, у цей період ви зрозумієте смак цього. Вам нема чого чекати нових знайомств, нема про кого піклуватися, і ви можете віддати перевагу залишитися або на самоті, або в компанії тих, хто вам корисний у тому чи іншому відношенні.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Під час пошуку ідей та методів, співзвучних вашим, Скорпіони отримають саме ту інформацію, якої потребували. Постійний потік відомостей надходитиме до вас з усіх боків. При нинішній розстановці небесних сил Скорпіонам не доведеться робити довгий шлях у пошуках інформації – ви, напевно, легко знайдете все, що знадобиться. Плани, конструкції, інженерні проекти, покупка або ремонт технічного обладнання будуть найімовірнішою метою ваших нинішніх задумів та дій.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Не чекайте цього тижня миттєвої винагороди за свою працю. Задоволення чи успіх прийдуть, але не відразу і не без зусиль. Можливі проблеми або брак допомоги у домашніх справах чи сімейних стосунках. Можливо, ви зазнаєте заздрість до більш привабливих людей або ж до власників матеріальних благ і міцнішого становища. Корисно пам'ятати про те, що наслідування – найщиріша форма лестощів, оскільки у вас може виникнути спокуса запозичити смаки чи манери інших людей. Надмірні чи недостатні прояви емоцій, найімовірніше, з вашого боку, здатні стати перешкодою для вирішення багатьох ситуацій.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Для Козерогів цей тиждень не несе в собі жодного особливого впливу чи значення. Можна обмежитися попередженням про те, що коли зіркова обстановка складається для представників вашого зодіакального знака таким чином як зараз, обставини не вплинуть жодного негативного впливу на ваш успіх чи процвітання. Якщо згадати, яку прикрість і зневіру викликає необхідність боротьби з ворожими силами та іншими труднощами, то відсутність подібних перешкод можна вважати перевагою.

Водолій

Водолій
Водолій

Шанс випробувати задоволення від життя зростає цього тижня для Водоліїв, але у вас може послабити самоконтроль. Ймовірно, що у вас виникне спокуса переоцінювати свої почуття або виявляти надмірну великодушність. Не слід користуватися нерозбірливими засобами при сходженні соціальними сходами. Прагнення розкішного життя стане непереборною спокусою, тому необхідно взяти себе в руки. У цей період у вас може виникнути бажання купити взуття, яке вам не потрібне, програти гроші або задовольнитись квитками на гальорку, аби розповісти знайомим, що ви бачили гучну виставу.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Якщо ви ставитеся до тих риб, хто займається організаторською діяльністю, то для вас цей тиждень буде дуже непростим. Збори будь-якого роду буде важко організовувати та проводити. Хоча нинішні обставини пробуджують великодушність та свідомість спільності, виконання групових проектів ускладниться, незважаючи на добрі наміри всіх учасників. Можливий прогрес у досягненні спільних цілей або вирішенні суперечок, але лише в тому випадку, якщо дозволити всім заінтересованим особам діяти незалежно одна від одної, а потім звести їхні зусилля докупи.

Нагадаємо, що не хочу вчитися, а хочу одружитися: хто за знаком Зодіаку "приречений" на ранній шлюб.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на березень-2023 для всіх знаків Зодіаку: новий роман Риб, весілля Козерогів та хвилювання Овнів.