"Болюче питання": Світлана Лобода розповіла, чому обрала Україну, але продовжує співати російською

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Відома українська співачка Світлана Лобода розповіла, чому продовжує співати російською та відповіла низка інших, хвилюючих шанувальників питань в інтерв'ю для YouTube-каналу Раміни Есхакзай. Світлана Лобода продемонструвала, що чудово володіє українською мовою та зазначила, що спілкуватиметься нею в Україні. Втім, співати припадає російською, оскільки багато "російськомовних шанувальників в інших країнах не розуміють українську". Також у планах співачки освоїти англійську мову.

Важкі випробування, а потім перемога: астролог розповів про складні часи для українців

Аллах Ніранджан, тайник: YouTube
Аллах Ніранджан, тайник: YouTube

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відомий ведичний астролог Алакх Ніранжан прокоментував наступні переламні періоди в житті України, чекати залишилось не довго. За словами астролога, в України є два зоряних наставники, це Юпітер та Венера. Він зазначив, що ці два наставники дають випробовування, а потім дають перемогу. Другий важливий момент — на тлі чого це відбувається, за цим моментом, відбудеться коридор сонячних затемнень, це наприкінці квітня — початку травня. І зміниться взагалі якість часу. Весняний коридор затемнень дуже сприятливий. Він показує, що час відтаватиме. Спочатку успіх повернеться обличчям до України. І вона здобуде таку гарну перемогу. Потім загалом час зміниться і настане час домовлятися.

Комуналка "притиснула" бюджет? Українцям показали, як зменшити суми у платіжках

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Починаючи з 20-х чисел березня 2023 року, побутовим споживачам почали приходити паперові платіжки за газ. Багато громадян здивуються, коли бачать рахунки, але в компанії "Нафтогаз" вирішили трохи обнадіяти і розповісти, як зменшити щомісячний платіж. Важливо знати, що громадяни, які встигнуть сплатити комунальні рахунки до 15 числа місяця, можуть отримати знижку у розмірі 1% від усієї суми. Здається, що це дуже мало, але на практиці це може бути чимала сума. Про це стало відомо завдяки нагадуванню пресслужби компанії "Нафтогаз".

Українці просять Зеленського заборонити TikTok в Україні через дітей: "Чому не створити своє?"

Зеленський і Марін, фото hromadske
Зеленський і Марін, фото hromadske

Українці продовжують надсилати свої петиції на офіційному сайті Президента з різних питань, але той запит, який було виставлено 21 березня 2023 року, може багатьох здивувати. Черненко Ярослав Русланович звернувся до інших громадян з важливим проханням - проголосувати за заборону використання TikTok у нашій країні... аргументуючи це тим, що платформа має виключно деградаційний характер із вузьким баченням на світ. Ярослав Черненко вважає, що через TikTok наші діти приречені, бо вони не мають жодного шансу на нормально розвиток. І все це, як виявилось, не порожні слова. Чоловік протестував TikTok на собі особисто, щоб скласти таку думку.

"Обдеруть на повну...": в українців з картками "Ощадбанку" почали зникати величезні суми, ніхто не попереджає

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своїм агресивним нав'язуванням карток бюджетникам, продовжує приносити клієнтам негативні "сюрпризи". Справа в тому, що останнім часом почастішали скарги на безпеку коштів у даній фінустанові, люди просто втрачають свої гроші і не знають, куди вони йдуть. Цього разу українець розповів, що з його карти "зникли" 5 тисяч гривень, і він не знає, куди поділися гроші. У самому банку лише порадили звернутися до Кіберполіції.