В Одесі депутат обласної ради вирішив привітати свого колегу з днем народження, але не поцікавився, виявилось колега помер торік.

Депутат Одеської облради Олексій Кобильніков привітав свого колегу депутата Савранської районної ради Максима Мелецького з Днем народження. Однак проблема в тому, що іменинник помер рік тому. Обговорення цього казусу тривало у Facebook та розповсюдилося в інші мережі.

Одесит Віталій Свічинський прокоментував:

"Тут депутат Одеської облради Олексій Борисович Кобильніков бажає Мелецький Максим позитивних емоцій та незабутніх вражень, а Максим майже рік тому - помер. Олексію, нажаль він вже не зможе підтримати вас на виборах, - пише активіст.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У коментарях висловили думки з цього приводу. На захист живого депутата стали ті з користувачів, хто так само тренує свій епістолярний стиль, виписуючи незнайомим людям привітання з днями народженнями.

Також припустили, що замість депутата вітання пишуть наймані помічники, які й гадки не мали що людини не має серед живих.

Натомість ті, хто слідкує за життям і діяльністю чиновників, наголосив, що у травні буде рік, як депутата не стало.

Перед тим він мав проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, ми писали, що українка запевняє, що знайшла рештки мухи у чаї Lovare: "Дякую, дуже смачно".

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Венздей" Дженна Ортега зганьбилася без білизни на червоній доріжці: не кожна так вийшла б.

Також "Знай.ua" інформував, Оля Цибульська роздає українцям поради, які дієти не слід повторювати: "Лежу гола у ванній".