Нідерландський музикант із Гааги може "похвалитися" тим, що він є біологічним батьком... 550 дітей.

41-річний Джонатан Мейєр тепер має постати перед судом, оскільки фонд Donorkind хоче заборонити йому здавати інтимні матеріали з однієї дуже вагомої причини. Про це пишеYahoo.

Джонатан Мейєр, скріншот: Youtube
Джонатан Мейєр, скріншот: Youtube

Основною причиною заборони є високий ризик того, що його "плідне донорство" може призвести до ризику випадкового інтиму між потенційними родичами.

Крім того, фонд звинувачує чоловіка у брехні щодо кількості дітей від нього. Зокрема, правила клініки сперми встановлюють максимальну кількість дітей від одного донора на рівні 25 осіб, щоб уникнути інбридингу, інцста або психологічних проблем у дітей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Джонатан Мейєр, скріншот: Youtube
Джонатан Мейєр, скріншот: Youtube

Donorkind вимагає знищити всю сперму Джонатана у сховищі, якщо вона не призначена для жінки, яка вже має дитину від нього. До того ж, одна з жінок заявила, що якби знала, що біологічний батько її дитини є таким і для сотень інших дітей, то ніколи б його не обрала.

"Коли я думаю про наслідки, які можуть бути для моєї дитини, мене нудить", - зазначила вона.

Тепер Джонатан знаходиться в чорному списку донорів сперми в Нідерландах, але він не зупиняється і тепер "розповсюджується" Данією і навіть Україною.

Нагадаємо, 36-річна горе-мати напилася в пабі і мало не втратила ноги : "Я всю ніч пила горілку і вирубалася"

Як повідомляв "Знай.uа", акула цілком проковтнула дайвера, але він вижив і розповів, як це бути всередині хижака : "Мене почало сильно трясти"

Знай.ua писав, 41-річна красуня розповіла, як виглядати на 18: ніякі операції не потрібні - все у ваших руках