У Twitter продовжують обговорення історії, якою поділилася "бідна" блогерка, яка переїхала через війну до Німеччини, розповівши, як п'ять місяців намагалася отримати новий iPhone від свого хлопця-німця.

Ця розповідь розділила інтернет-спільноту: одні вважали дівчину хитру, інші зосередилися на її привабливих формах, жартували про скромних чоловіків і були готові купити їй будь-яку техніку.

З України вона поїхала зі смартфоном Samsung, який її не задовольняв. Блогерка розповіла, що спочатку намагалася натякати на подарунок, але такий підхід не приніс успіху.

"Насамперед коли ми були у відпустці я почала йому потихеньку натякати. Але, дівчатка, не чиніть так, тому що натяки з чоловіками не працюють", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цього дівчина вирішила прямо попросити "телефон із гарною якістю зйомки". Хлопець погодився, але, коли дізнався, що дівчина хоче останній iPhone, він змінив свою думку.

Iphone: фото
Iphone: фото

Хлопець вважає, що це просто предмет розкоші, щоб я просто ходила і перед усіма хвалилася... але він потрібен дівчині, нібито для роботи. У результаті вона "виносила" йому мозок протягом 3 місяців і маніпулювала, нібито він її не любить, якщо не хоче купити їй новенький телефон.

У цій історії згодом стало відомо, що хлопець сам використовує iPhone, щоб спілкуватися з мільйонерами та "демонструвати" свій статус. І в результаті її молодик змирився... поетом купив собі телевізор за 5 тисяч євро, тому що сам їх заробив і може витрачати гроші куди завгодно.

Історія українки в Європі, скріншот: Twitter
Історія українки в Європі, скріншот: Twitter

Нагадаємо, українка в Барселоні викотила претензії через погану безкоштовну квартиру: "Це нормальні умови?"

Як повідомляв "Знай.uа", у Європі зростає інтерес до "інтим-відео" з нібито українськими біженцями: "Високий попит від чоловіків"

Знай.ua писав, з Європи можуть видворити тисячі українських біженців: хто може потрапити "під роздачу"