"Укрпошта" втішила українців зниженням тарифів на доставку посилок. Втім, спеціальна ціна діє лише для відправок до Німеччини. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Українці можуть надсилати посилки до Німеччини набагато дешевше – з 60-відсотковою знижкою. Наприклад, відправити посилку вагою до 3 кілограмів за новою ціною коштуватиме 13,7 долара або 500 гривень. Посилка до 7 кілограмів коштуватиме 21,6 долара або 750 гривень.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

"З 1 квітня відправляйте з України в Німеччину за новим тарифом! Він діє як для фізичних осіб, які відправляють щось близьким, так і для українських підприємців, які продають за кордон", - йдеться у повідомленні.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

В "Укрпошті" зазначили, що у вартість транспортування включено адресну доставку кур'єром. При розрахунку вартості доставки враховується лише фактична вага посилки, а оплата проводиться у гривнях за курсом НБУ, який буде встановлений на момент відправлення.

Раніше портал Знай повідомляв, "Укрпошта" посадить листоноші на електробайки, щоб поліпшити сервіс: обіцяють "швидку і зручну" доставку.

Також наш портал інформував, що "Новій пошті" довелося виправдовуватися за космічні ціни на доставку: "Це не бізнес! Це шахрайство!"

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, "Укрпошта" знизила тарифи до 45%: нові ціни за доставку і для кого вони передбачені.