Екстрасенс назвав дату завершення війни: які прогнози Хаяла Алекперова вже справдилися

Останні прогнози стримані, дати закінчення війни не озвучуються, та все ж навесні 2023 року може статися щось хороше у просуванні цього питання.

Переможець двох сезонів "Битва екстрасенсів", ясновидець Хаял Алекперов, шокував своїм прогнозом. Він не називає конкретних подій чи дат. У черговому прогнозі він розповів, коли настане перемога України, як розгортатимуться події на лінії фронту і прогнози Хаяла Алекперова, що відбулися.

Хаял Алекперов. Фото: скриншот. YouTube
Хаял Алекперов. Фото: скриншот. YouTube

П'яний Остап Ступка на своєму Range Rover врізався в авто і хотів "договоритися" з поліцією: акторові загрожує до 3 років в'язниці

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Український актор Остап Ступка спровокував аварію у Голосіївському районі столиці. Це сталося 4 квітня, незадовго до початку комендантської години – близько 23:15.

Так, за даними джерел у поліції Ступка, у нетверезому стані сів за кермо свого авто Range Rover і врізався в припаркований Mitsubishi, в якому знаходився 39-річний водій.

Остап Ступка, фото з вільних джерел
Остап Ступка, фото з вільних джерел

Експерт розповів, як українці платять за комуналку під час війни: борг зріс до 120 млрд. грн.

Експерт із комунальних питань Олег Попенко озвучив, які приблизно цифри боргів за комуналку "набігли" за час війни.

Станом на січень 2022 року борг за комуналку був трохи більше ніж 82,4 млрд грн. Про це розповів експерт. Олег Попенко зазначає, що можна простежити деяку тенденцію.

Борги безпосередньо впливають на якість комунальних послуг. За словами Попенка, щойно війна почалася, прифронтова зона одразу перестала платити. Платежі були приблизно 7-10% у межах.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Слава Камінська не одягла ліфчик і порадувала Віталія Козловського: "Дала природа..."

Популярна українська співачка Слава Камінська порадувала ефектними кадрами з Канарських островів, де позує у тоненькій сукні без бюстгальтера.

Слава Камінська позує у кадрі у стильній сукні чорного кольору, під яку не одягла бюстгальтер, що чітко видно через тонку тканину. При цьому співачка поскаржилася, що набрала зайві кілограми та попросила пораду у фанатів, як схуднути.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Українцям спишуть борги за світло, воду, газ та опалення: у Кабміні готують звернення

Для всіх наших читачів, котрі уважно стежать за своїми платіжками з комунальних послуг, є дуже важливі новини. Можливо, комусь стане легше, коли вони прочитають цю інформацію.

Справа в тому, що Кабінет міністрів України зайнявся питанням урегулювання можливості списати громадянам України борги з комунальних послуг.

Про це стало відомо завдяки новій заяві мера міста Мелітополя Івана Федорова, яку він озвучив українським журналістам.

Тарифи на воду, скріншот: YouTube
Тарифи на воду, скріншот: YouTube