На офіційному сайті Дніпропетровської обласної прокуратури з'явилась жахлива інформація, щодо священика одного з храмів УПЦ МП, який, як виявилося, розбещував рідних дочок.

За процесуального керівництва прокуратури Лівобережного округу міста Дніпра було повідомлено про підозру священика з храму Української Православної Церкви (Московського Патріархату) у справі про розбещення неповнолітніх — частину 2 статті 156 Кримінального кодексу України.

Священник УПЦ МП, фото: dnipr.gp.gov.ua
Священник УПЦ МП, фото: dnipr.gp.gov.ua

Згідно з результатами розслідування, після смерті дружини, священик протягом тривалого часу зловживав своїм становищем, вчиняючи кримінальні дії щодо своїх 13- та 15-річної дочок, коли вони залишалися з ним віч-на-віч вдома.

Діти розповіли про ці події своєму старшому братові, який правильно вчинив та негайно звернувся до правоохоронних органів. Згодом священика було затримано за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Священник УПЦ МП, фото: dnipr.gp.gov.ua
Священник УПЦ МП, фото: dnipr.gp.gov.ua

Після проведення комплексу слідчих дій, у тому числі допиту дітей у спеціальній "зеленій кімнаті", було підтверджено інформацію про дії священика щодо дочок.

Прокурор подав до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для підозрюваного. На даний момент діти перебувають під наглядом лікарів.

На сайті прокуратури також повідомляється, що згідно зі ст. 62 Конституції України, кожна особа вважається невинною у скоєнні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню до того, як її провину буде доведено в законному порядку та встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, московські попи УПЦ не пускали відспівати загиблого воїна ЗСУ у храм на Буковині: "Пустіть дитину до церкви"

Як повідомляв "Знай.uа", священик УПЦ МП ударив по голові дитини прапором України: новий скандал розбурхав людей

Знай.uа писав, московські попи до крові побили військового в храмі: подробиці та жорстоке відео