Національний банк України у своєму звіті прогнозує, що у 2023 році в країні безробіття залишатиметься високим, практично на рівні 26%, то деякі українці взяли ситуацію свої руки та вирішили перейти на вузький профіль.

Деякі "профі" хочуть по дуже тонкому льоду і перебувають за крок від криміналу.

Про це нам стало відомо завдяки вельми "привабливим" пропозиціям щодо платних послуг на одному з популярних сайтів.

Привабливі пропозиції, скріншот: OLX
Привабливі пропозиції, скріншот: OLX

Месник по передоплаті

Наприклад, останнім часом у соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень з'явилося кілька оголошень від чоловіка, який пропонував бажаючим послуги месника.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Іншими словами, він пропонував справити природну потребу під дверима того, кому захоче помститися замовник такої незвичайної послуги.

У своєму оголошенні виконавець послуги зазначає, що працює тільки за передоплатою: "Перша частина (грошей) – до виконання, інша – після фотозвіту". Загалом за свою послугу чоловік хотів отримати 310 гривень.

Привабливі пропозиції, скріншот: OLX
Привабливі пропозиції, скріншот: OLX

Випити разом, поспілкуватися та постояти у черзі

Водночас пропозицій про інші незвичайні послуги в українському сегменті інтернету вистачає.

Наприклад, кілька авторів оголошень пропонують листування за гроші. Харків'янка, яка представилася Євою із Салтівського району, написала, що поспілкується годину у месенджері за 150 гривень, а 26-річний киянин із Святошинського району пропонує послугу з розпивання алкоголю. Свою послугу він оцінює у 100 гривень. Чоловік зазначає, що "може випити скільки завгодно, допоки не стане погано".

Привабливі пропозиції, скріншот: OLX
Привабливі пропозиції, скріншот: OLX

В Одесі тим часом автор одного з оголошень пропонував послугу стояння в черзі в McDonalds, але вартість послуги не вказав.

Нагадаємо, стаж великий, пенсія мала: у чому причина і як вирішити проблему.

Раніше повідомлялося, як влаштуватися на роботу під час воєнного стану: чи потрібний військово-обліковий документ.

Також, чому українці можуть залишитися без пенсії: на що слід звернути увагу.