Недавно в Києві чоловік порушив правила дорожнього руху, припаркувавши свій автомобіль на зупинці громадського транспорту.

Коли водій повернувся до свого авто і побачив, що його зупинку зафіксували на відео, він почав погрожувати паркувальникам і махати посвідкою Генеральної прокуратури.

Після того, як відео з цим інцидентом стало широко поширюватися в ЗМІ, в Генеральній прокуратурі відреагували на цю ситуацію. Представники відомства заявили, що чоловік, який порушив правила дорожнього руху та мав поведінку недостойну представника прокуратури, не є прокурором, а працює у відділі експлуатації будівель і споруд в Генеральній прокуратурі.

Згідно зі заявою Генеральної прокуратури, Микола Закриничний (саме так звуть хамовитого автомобіліста) вже написав заяву про звільнення. Його звільнять з органів прокуратури. Наразі інцидент розслідується, а водій може очікувати на штраф за порушення правил дорожнього руху.

Зауважимо, що на сайті ГПУ Закриничний вказаний як "комендант відділу експлуатації будівель і споруд та соціального забезпечення управління матеріально-технічного забезпечення Департаменту інформаційних технологій‚ документального та матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше ми розповідали про те, що: копи нагадали пішоходам про штраф у 255 гривень

Нагадуємо: У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, який передбачає посилення санкцій щодо п'яних водіїв

Також: У фурах "Roshen" знайшли контрабандні цигарки у ЄС