На всю Україну пролунав скандал, коли під час обшуків Чернівецької єпархії СБУ застала колишнього секретаря разом із напівголим неповнолітнім хлопцем. Потім у нього виявили методички з москви, громадянство рф і посвідчення окупантів. А ось нещодавно над Микитою влаштували самосуд та побили у Чернівцях.

Відеоролик зі побиттям скандального єпископа УПЦ МП розлетівся просторами інтернету. Особа нападника невідома. По кадрах видно, що він вийшов із машини та атакував Микиту. На місце прибула поліція, але у пресслужбі Чернівецької єпархії поскаржилися, що правоохоронці не заарештували чоловіка.

Єпископ Микита з неповнолітнім, фото СБУ
Єпископ Микита з неповнолітнім, фото СБУ

Також у єпархії заявили, що на той момент поряд з Микитою був неповнолітній хлопець, у якого батько та брат воюють на фронті. Мабуть, це була маніпуляція церкви.

"10 квітня 2023 року о 22:00 біля Чернівецького єпархіального управління невідомий зловмисник напав на єпископа Івано-Франківського та Коломийського Микиту та неповнолітнього сина воїна ЗСУ, чий брат і батько зараз перебувають на передовій", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Свідки нібито просили поліцію, щоб нападник склав тест на стан алкогольного чи наркотичного сп'яніння, проте їм відмовили. Місцеві ЗМІ стверджують, що Микиту бачили разом із двома 16-річними хористами, що й спричинило побиття.

Нагадаємо, священик УПЦ МП розбещував 13-15 літніх доньок, скориставшись загибеллю дружини

Раніше ми писали про те, що московські попи УПЦ не пускали відспівати загиблого воїна ЗСУ до храму на Буковині: "Пустіть дитину до церкви"